2024 89. kitabı
Okumaya başlarken bu kadar seveceğimi düşünmemiştim. İlk başta of sıradan üni macerası mı falan dedim sonra olaylar başladı ve ben kendimi kaptırdım. Elite dizisi vibe aldım çok iyiydi. Reina'nın başında geçen olayları okuyoruz. Bir kulübe gibi bir yerde patlama oluyor ve uyandığında bir hastanede adını ve geçmişini unutmuş bir şekilde uyanıyor. Ve başucunda nişanlısı Asher var. Kendisinden ölümüne nefret eden nişanlımız. Reina eski kendisini hatırlamadığı için iyi biri olarak devam etmek istiyor çünkü tamamen öyle hissediyor. Reina hatırlamasa da okuduğu kolejin kötü kızı. Tam anlamıyla! Kimse onu sevmiyor ama liderleri gibi bişeyde aynı zamanda. Herkes ona tapıyor. Bu hafıza kaybı olayında herkes nefretini açığa çıkarıyor diyelim. Başına kötü olaylar geldiğinde ben onlardan şüphelendim başta ama bunları tek bir kişi yapıyor. Hafıza kaybından önce mesajlaştığı anonim biri var. Kötü olayları ona bağladık. Ama onun kim olduğunu tahmin edemedim... Ortaya çıktığında ters köşe oldum. Rina en belirgin şüpheliyi asıl hedef yapmaz diye düşünmüştüm ve kendimi öyle şartladım. Fena zort oldum. Hâlâ çoğu şey açığa çıkmadı. Serinin ikinci ve son kitabı için heyecanlıyımmm 5/5
All The LiesRina Kent · Blackthorn Books, LLC · 202275 okunma