Betimleme yoksunluğuyla beyin ayarlarımı bozan kitap
2024 29. kitabı
Her kitabi romantize eden biri olarak kitabın yazım dilini inanılmaz sığ buldum. Yani kitapta eridiğim cümleler ve sahneler oldu mu oldu ama genel anlamda fazla basit geldi hem konusu hem de dili. Ayrica bi kadın neden ona zarar veren erkeği öldürdü diye aşık olduğu adamdan ayrılır onu da anlamadim ztn. Sırf drama olsun diye yazılmış gibi geldi. Kisaca Sanırım ben bu kitap için biraz fazla yaşlı kaldım hdjsjskhs. Yine de reading slumptaysaniz inanılmaz akıcı çünkü dediğim gibi dili fazla sığ konusu da basit. Bu arada mafya romance olsa da hiç o havayı hissedemedim fazla zorlama diyaloglar ve eylemler vardı.Bu güçlü gibi gösterilmeye çalışan erkek karakterler bana Zade Meadows'u özletiyor.
Tuvaldeki YaralarNeva Altaj · Artemis Yayınları · 20252,957 okunma
İlk kitap kötü ama serinin devamını ben sevdim. Dediğin gibi betimleme hiç yok ama serinin geri kalanı öyle bir akıyor ki okumak için okuyorsun. Edebi bir şey aramadığınız ve bazen klişelere dönmek istediğiniz zamanlarda ancak bu tarz kitaplara dönülür. Keyifli zaman geçirme düşüncesiyle okuman lazım yoksa kitap hiçbir beklentiyi karşılamıyor. Bu arada Kırgın Fısıltılar serideki şuan için favori kitabımdır.
eirene cullen
Ayy o zmn devam kitaplarını da ekliyim sepete ztn asla nefret ettiğim bi kitap olmadi ama dediğin gibi hiç betimleme yok. Yine de sen devamı daha iyi diyosan şans veririm🫱🏻‍🫲🏼✨️
Nina en başından beri kimsenin vebali olmak istemiyorum dedi bu işe karısma diye bastıra bastıra şöyledi
eirene cullen
Yine de bana saçma geldi