Sen gezegendeki kozmik bir lütufsun..
2024 28. kitabı
Okunma: 04 Ekim 2024 11:00
David R. Hawkins, Güce Karşı Kuvvet kitabını büyük bir keyifle okudum.Kitabın enerjisel kalibrasyon değeri ölçülmüş.Oldukça yüksek.Yazar tıp hekimi ve psikiyatrist.Tüm bireylerin yaşamları son bulsa da sevgisi,şefkati ve enerji frekansının dokunduğu her şey de kalacağını anlatmış.Bu enerji ve frekans düzeylerini yıllarca süren çalışmalar sonucunda elde ederek klinik ve öznel olarak sınıflandırılmış.Zihinsel örüntüleri tanımanın incelikli bir güç olduğunu ve her şeyi harekete geçirdiğini sıklıkla ifade etmiş.Bunu da kinesiyoloji ile desteklemiş.Bireyin genel bilinç düzeyi tüm bu düzeylerin toplam etkisinden ibaret olduğunu savunmuş. Bilinç düzeylerinin toplumsal dağılımını,insan tutumunda güç örüntüleri,Toplumsal güç ve insan ruhu,sanatta güç,deha ve yaratıcılık…vs gibi konularda anlam ,veri tabanı oluşturma çalışmaları titizlikle yapılmış.Bireyin yaşam yolunda duygusallığının enerjiyle dönüşeceğini yaşamın her davranışı ve düşünceyi etkilediğini ve bilinç evreninde dalgalanarak herkesi etkilediğini açık net ve bilimsel temellere dayanarak anlatmış.Kesinlikle okunmalı.
Güce Karşı KuvvetDavid R. Hawkins · Butik Yayınları · 201688 okunma