Bize dokunmayın!
Bugün, bu gece yaklaşık 5 dakika önce çok sevdiğim yeri geldiğinde bana ablalık yeri geldiğinde bana arkadaşlık yapan biricik dostumun küçükken bir kez sözlü bir kez cinsel tacize maruz kaldığını öğrendim. Cinsel taciz olayını anlatamadı. Devamını getiremedi . Sadece küçükken bunun farkına varamadığını biraz büyüyünce nasıl berbat bir şey yaşadığını o zaman farkettiğini söyledi. Muhtemelen bunu ailesi bilmiyor belki de hiç kimse bilmiyordur ben öğrenmişimdir. Ben ona hiçbir şey söyleyemedim. Teselli veremedim. Olayın elle tutulacak hiçbir yönü olmadığından ne yapacağımı ne söyleyeceğimi bilemedim... Ama şunu öğrendimki Türkiye'de kadın olan herkes ama herkes büyükken veya küçükken , sözlü veya cinsel bir şekilde tacize uğradığı... Bana hep sözlü tacizde bulunuldu mesela. Benim gibi başka arkadaşlarım da var. Ve biz bunu unutamıyoruz! Ömrümüzün sonuna kadar bu korku bizim içimizde yaşayacak! Bunun sorumlusu bu iktidar! Bu o zaman şöyle giyinmeseydin, o zaman şu saatte çıkmasaydın, o zaman tek olmasaydın gibi boş boş konuşanlar sorumlu! Bu sapıklara hak verenler sorumlu! Buna göz yuman ,ses çıkarmayan herkes sorumlu! Küçük bir çocuğu da suçlamazsınız değil mi? Sıla bebeği unutmadınız değil mi? Buna izin veren ve yapan herkesin Allah belasını versin ve tez zamanda hepsi yok olsun!!!
Çocuk Tacizi
Ortaokula gidiyorum, karşıdan siyah pantolu bir adam geliyor, bana yaklaştığı sırada paltosunun önünü açıp cinsel organını gösteriyor. Bu hayatımın ilk taciziydi. Sözlü, fiziksel birçok tacize uğradım, benim gibi birçok kadın olduğunu da biliyorum ama sesimiz çıkmıyor arkadaş, çıkaramıyoruz. "O saatte ne işi vardı orada, belki o kuyruk salladı, kesin yanlış anladı!" derler diye çekiniyoruz. Düzelmez bu düzen, ileriye gittiğimizi düşünüp an be an geri çekiliyoruz.
Misaki
Pluviofil evet haklısın (bu konuda sana haklısın demek hiç istemezdim)