2024 60. kitabı
Okunma: 05 Ekim 2024 00:00
ZİHİN ÇELEN SONSUZ YETENEK YAZAR: DİLEK NAZLIOĞLU YAYINEVİ: DORLİON YAYINLARI SAYFA SAYISI: 342 PUANIM: 10/10 Merhabalar.. Bugün #zihinçelensonsuzyetenek ile geldim. Tek kelime ile muazzam bir kurguydu. Türk bir yazardan böyle bir fantastik okumak ayrı bir keyif verici oldu benim için Kitabı elimden bırakmadan, bir solukta bitirdim resmen. Son sayfasına kadar heyecan, merak bitmedi. Gelelim konusuna; Şu ve Toprak ikiside evlatlık verilen çocuklar ne tesadüftür ki aynı mahallede denk gelirler. Küçüklükten beri bir arada büyürler. Ve aynı üniversiteye okumaya giderler. Toprak, bir gün ardında ufak bir not bırakıp ortadan kaybolur. Ve aradan aylar geçer bu duruma daha fazla dayanamayan Su ne yapacağını düşünmeye başlar. Nasıl yaptığını, rüya mı gerçek mi olduğunu anlamadan pat diye kendisini Toprak'ın yanında bulur. Bir süre sonra ise okulun kantininde uyuya kalmış şekilde kendine gelir. Bu durum kafasını çok karıştırır ve nasıl yaptığını, gerçek miydi diye araştırmaya başlar. Ve tabi kendisini adım adım takip edenden habersizdir. Sonra ki günlerde bunu nasıl yaptığını öğrenir ve sık sık Toprak'ın yanına gidip gelenye başlar. Fakat beklediği Toprak ile karşılaşmaz. Toprak artık eski Toprak değildir, Su'yu tanımaz, ona kötü davranır ve onunla gelmek istemez. Su, hemen Toprak"ı oradan kurtarmak için bir plan yapmaya başlar. Herşeyden habersiz içinden gelen sesle kendisini bir dövmecinin önünde bulur. Ve işte tüm gerçekleri buradan sonra öğrenmeye başlar . Dövmecide neler yaşayacak ? Toprak'ı kurtarabilecek mi? Kendi yeteneğini keşfedebilecek mi? Birbirinden muhteşem özel yetenekler ile dolu, soluksuz okunacak bir fantastik
Zihin ÇelenDilek Nazlıoğlu · Dorlion Yayınları · 202445 okunma