2024 8. kitabı
Okunma: 01 Eylül 2024 00:00
Kitabın konusu çok güzel benim için başucu kitaplardan biri oldu yazarın daha önce de okuduğum kitapları var anlatımı çok güzel ve anlaşılır. Kitap beni başka alemlere götürdü ben bu kitapta kendimi tanıdım, kendimi bildim. (KENDİNİ BİLEN RABBİNİ BİLİR…) Allah’ın bizden beklediği muradların neler olduğunu düşünmemiz gerek ben ne yaparsam da Rabbim benden razı olur. Sohbet havasında geçen, dini bilgilerimizi pekiştireceğimiz, bilmediklerimizi öğreten güzel bir kitap.Önemli meseleler üzerinde müthiş tahlilleri var yazarımızın.Nimet, şükür, sanat, hırs, kader, iman gibi konularda bizi uyaran, yolumuzu aydınlatan bilgileri akıcı dili ile ortaya koymuş. İnsanı düşündüren, kendini sorgulatan bir kitap. İYİKİ KİTAPLAR VAR(:(:
Sen Derviş OlamazsınMecit Ömür Öztürk · Timaş Yayınları · 0916 okunma
Kitap Okuma Okulu’nun Aralık ayı konuğu, iç dünyanın karanlık koridorlarına ince bir ışık düşüren kalemiyle tanınan Mecit Ömür Öztürk olacak. Bu ay “Sen Derviş Olamazsın” kitabı üzerine konuşacak, dervişliğin bir mertebeden çok bir hâl olduğunu; insanın kendi nefsinden geçmeden hakikate yürüyemeyeceğini birlikte düşüneceğiz. 29 Aralık akşamı gerçekleşecek bu buluşma, yalnızca kitabı konuşmanın ötesinde; içsel yolculuğumuza, arayışımıza ve kendimizi bilme çabamıza dair bir sohbet imkânı sunacak. 🗓 29 Aralık 2025 Pazartesi ⏰ 21.00 📍 Telegram: t.me/kitapokumaokulu Gönlün ve kelimelerin bu ortak yolculuğuna sizleri içtenlikle davet ediyoruz..