2024 29. kitabı
Bir bilim insanının elinden çıkmış bu kitap baştan sona bilimsel (özellikle beyin yapımızla alakalı) bir sürü bilgi içermesi ama buna rağmen ve bunun sayesinde bu kadar akıcı bir dille sizi içinde tutmayı başarmasıyla zaten başlı başına bi şaheser oluyor benim gözümde. Özellikle her gencin okuması gerektiğini düşündüğüm bi kitap oldu ve kendimde iki gün içinde bitirmiştim. Hiç kimsenin bizi tam olarak anlayamadığını düşündüğümüz bi dünyada aslında yaşadığımız her şeyin bir sebebi olduğundan haberdar olmak ve bundan güç alabilmek çok büyük bir ayrıcalıktır. Bu kitap aynı zamanda zaten üstümüzde bir sürü algı yapılarak daha da yalnızlaştırılan bir jenerasyon olarak kendi nöronlarımıza sahip çıkmamız gerektiğinin çok güzel bi hatırlatıcısıdır. Okuduğum her an büyük bi heves besledim. Bitirince de hayranlığım artarak çoğaldı. Bu kitap bir gencin rehberi nitelikteydi bana göre. En küçük sosyal meselemizden aile ilişkilerine ordan okul hayatı ve daha sonraki kariyer maceralarımıza kadar çok kapsayıcı bir içeriği var. Eğer ki bu kitaba herhangi bir yerde rast geldiyseniz kesinlikle okumasanız için bi işaret. Buna artı olarak sempatik yazım diliyle okuduğum her an beni gülümsetmeyi başardı. Umarım bu kitabı okursunuz ve beni etkilediği kadar sizi de iyi manada etkiler.
Dünyanın En Yalnız BeyniSerkan Karaismailoğlu · Ortapia Yayınları · 20253,354 okunma