...gülüşü, neşemi artıran ilkbahar.
2024 44. kitabı
Okunma: 11 Ekim 2024 14:56
Ölümsüz olmak ister miydin? Yazardan okuduğum ikinci kitap. İkisinde de sevdiğim kısa bölümlerden oluşması oldu. Ben, kitapta bir bölümün çok uzun olmasını sevmeyenlerdenim. O yüzden Matt Haig'in kitaplarının bu yönüne bayılıyorum. Kitabın konusuna geliyorum. Karakterimiz Tom hazard, 439 yaşındadır. Evet tam 439 yaşında! Nadiren rastlanan hastalıklardan birine sahip ve bu yüzden de dört yüz yıldır yaşamakta. Shakespeare ile aynı sahnede yer almış, Charlie Chaplinle tanışmış... Aslında 41 yaşında gösteriyor ve oldukça geç yaşlanıyor. Normal bir hayat sürmek istediğine karar veriyor ve Londra'da bir tarih öğretmeni olarak işe başlıyor. Kitapta bir şimdiyi bir geçmişi okuyoruz. Ama geçmişte de bir bölümde 1900'lerden bir kısım okurken diğer bölümde 1600'lere ışınlanıyoruz. Zamanın böyle bir geri bir ileri olmasını sevdim. Tom'un Rose ile olduğu kısımlar, geçmişi okuduğumda en sevdiğim bölümler oldu. Kitabı da çok sevdim. Özellikle son 50 sayfasına ba-yıl-dım. Zamanı Durdurmanın Yolları, rahatlıkla önerebileceğim bir kitap. Okuduğum diğer kitaplara benzemiyor. Kurgudışı bir tür kitaptır. Zamanı Durdurmanın Yolları Matt Haig
Alıntı
Zamanı Durdurmanın YollarıMatt Haig · Domingo Yayınevi · 202215,2bin okunma