2024 38. kitabı
Tuğba Cüez Gündoğan Durugörüm Serisi 2 Gizem Tuğba Hanım'la tanışma kitabım serinin ilki Su idi. Her iki kitspta birbirini tamamlayan olay örgüsüne ve karakterlere sahip. Kitap içten ve samimi bir dille yazılmış üstelik oldukça akıcı. Her iki eseride biraz daha uzun tutsaydı çok daha güzel olurdu. #kitaphakkında Mercan durugörü sahibi bir olay yeri inceleme ekibi polisidir. Uzun zamandır aynı ekipte çalışmaktadır. Ekip arkadaşları artık Mercan'ın en yakın dostlarıdır. Aşık olduğu Volkan'la bir arpa boyu yol katedememişlerdir. Burada aşkın önemini ama ayrıca mutsuz bir evliliktense önce tartıp biçmeli mesajını çok beğendim. Mercan yeni bir aşka yelken açacak mı? Yoksa bu sürede Volkan'la ilerlemeye devam edecek mi? Gamze'nin ikiz kız kardeşi Gizem'e ne oldu? Gizem, Mercan'a başından geçen bütün olayları anlatabilecek mi? Kitapta saplantılı bir kardeş sevgisi var burasıda kitabın can alıcı noktalarından bir diğeri. Aslında kısacık olsada, polisiye, gizem, dostluk, aile bağları ve pisişik yeteneklerle harmanlanmış bir seri okudum. Gönül rahatlığıyla bu seriyi önerebilirim. Eğer seri kitap okumayı sevmiyorsanız bu kitap size seri okumayı sevdirecek bir kitap. #alıntı "Hiçbiri sorun çözümsüz değildir. Çözemiyorsan o sorunu hayatından kopart at..." "Hayatta hiçbir şey ve hiç kimse senin mutluluğunu bozmana değmez. Hiçbir sorun da çözümsüz deldir." İyiki kitaplar var @tugbacuezgundogan Semra @okumak_sart @paranayayinlari #durugörümserisi #gizem #engelsizokurlaokuyoruz Semra Dilek Nazlıoğlu kitap yazarı Gizem Tuğba Cüez Gündoğan
GizemTuğba Cüez Gündoğan · Parana Yayınları · 202411 okunma