Puan vermedi·320 syf.····Okunma: 12 Ekim 2024 11:53 Doğan Cüceloğlu'nun Deniz Bayramoğlu ile olan sohbetine ihtiva eden bu kitap, birey olmak, ekip olmak, sorumluluk almak ve yaşamın anlamını inşa etmek gibi konular üzerinde durmuş. Hayatın anlamı nedir? İnsan kendini nasıl geliştirir? Yaşam neleri ödüllendirir? Nasıl eş seçilir? gibi sorular sorularak Doğan Cüceloğlu bu sorulara cevap verirken İçinde bulunduğumuz durumları vetoplumsal süreci göz önünde bulundurarak; kendi tecrübelerini de dahil ederek biz gençlere tavsiyelerde bulunmuştur. Doğan Cüceloğlu'nun mesleki kariyeri/bilgisi ve tecrübeleriyle verdikleri cevaplar ve bize olan önerileri gerçekten hayata bakış açımızı değiştirebilecek, kendi farkındalıklarımızı kazanabilecek ve oluşturabilecek bir yol sunuyor.
Doğan Cüceloğlu'nun kendi yaşam tecrübelerini ve hatıralarını fazlaca aktardığı bu kitabın sonunda bizlere sunduğu tavsiye niteliğinde okuduğu kitapların, izlediği filmlerin ve etkilendiği sanatçıların da kısa açıklamalarının olduğu bir liste var. Okumak isteyen arkadaşların vakit kaybetmeden okuması gereken bi kitap olduğunu düşünüyorum. Okuyacak arkadaşlara da keyifli okumalar dilerim