·480 syf.····Okunma: 13 Ekim 2024 16:34 Verebilsem 20 puan da verirdim ama bununla idare edeceğiz artık... İlk kitabı başta normal sonlara doğru ise inanılmaz beğenen biri olarak bu incelemeyi yazıyorum. İlk kitabın finalinde Joan zor kararlar verip Nick'i eski haline döndürüp tüm ailesini kurtarmıştı. Bu kitapta ise zaman çizelgesi değişse de saray Joan'ın yaptıklarını unutmuyor ve peşine düşüyor. Üstelik yanında tesadüf eseri aynı okulda okuduğu Nick'le birlikte. İlk kitap incelememde Aaron'dan çok bahsetmemiştim, iyi bir yan karakterdi benim için ama o kadarlıktı bu kitapta ise yazar onu baş karakterlerden yapmaya çalışsa da Joan ve Nick çok üst seviye kaldı bana göre. Hatta kitap bittikten sonra bazı yerlerde Joan'ın kuzeni Ruth ortamda olsa bile çok konuşmadığını fark ettim ama kitap o kadar heyecanlı ilerledi ki hiç fark etmedim bile. Olay örgüsü ise uzun zamandır okuduğum en iyi kitap olmasını sağladı. Üstüne çok çalışılmış olduğu belli, tam bir şeyler rayına oturdu derken hop başka bir şey ortaya çıkıyor ve dumur oluyorsunuz. İlk kitap finalinde ikinci kitap için heyecanlanmamıştım ama buradaki final üçüncü kitabı çok arattırdı bana. Maalesef yazar daha üçüncüyü çıkarmamış ve ülkemizde de bazı yazarların kitaplarının basım süreci çok uzun sürüyor o yüzden bekleyeceğiz maalesef.