·206 syf.····Okunma: 07 Ekim 2024 21:08 Herşeyin enerji ve titreşimden ibaret olduğunu anlatıyor . Bu tür kitaplara bayılıyor iki benzer kitap okudum bundan öncesinde "Seninle başlamadı" adlı kitapla bu benzer oda travmaların beyinde halledilebileceği herşeyin insanın kendi elinde olduğunu anlatırdı . Bu kitap ta titreşimler evrene yayılır ve gerçekleşir kanısına dayanıyor yani karma dediğimiz şey veya olumsuz düşünme olumsuzu çekersin dediğimiz şeyi kanıtlayarak anlatmış , Aslında olmusuz yayarsın diyor kitap . Pozitif düşünürsen pozitif olur diyor kitap . Bende enerji ve titreşime inanam biri olarak bu tarz kitapları seviyorum ve tavsiye ediyorum ama hiçbiri beni "bilinçaltının gücü " kitabı kadar etkilemedi , ikna etmedi ve harekete geçirmedi . Kitapta anlatılan telkinleri uygulamıştım ve işte yaramıştı , olumlamalar vs çok iyi gelmişti . Bu kitaplar heğ benzer olduğu için mukayese ettim ama illa birini okuyacaksanız hepsi aynı bunun için bilinçaltının gücü kitabını okumanız yeterli olur . Onunda alıntılar bulunuyor sayfamda bakabilirsiniz .