400 syf.
9/10 puan verdi
Serinin okuduğum 6. kitabı,
Tess Gerritsen
Tess Gerritsen
ablam çok güzel yazmış diğer eserleri gibi Zevkle okudum muazzamdı.Tabi ki bir
Cerrah
Cerrah
etmez. O bambaşka bir eserilk onunla tanıdım yazarı iyi ki de tanımışım.O kadar akıcı yazıyor ki insan okurken yaşıyor resmen abartısız. Bu kitapta bu sefer satanizm,iblis,ayin üzerine gidilmiş,diğer incelemelere baktım vasat bulmuşlar lakin öyle değildi bence. Her zaman ki gibi muhteşem ters köşesi olan yapıt olmuş Kitabımız mezarlıkta başlıyor. Dominic'in babası ölüyor,tek kaldığı için amcası onun yanına gelmesini istiyor.O da gidiyor. Dominic normal bir çocuk değil,küçük yaşlarda iken satanizm ayinlerini görmüş ve yaşamış bir çocuk tabi ki annesinden öğreniyor bunları. Saul ailesi onu benimsiyor,çocukları olan Lilly ve teddy den ayırt etmiyorlar. Dominic Lilly ve 2 kız arkadaşını izliyor sürekli. Ama Dominic'in onlar için başka planları var? Dedektifimiz rizzoli yeni bir olay yerine gidiyor,uzuvları parçalara ayrılmış bir kadın cesedini görüyorlar. Ters haçlar var duvarlarda,"Ben günahkarım"yazıyor,kan ile yazılmış. Her yer kan revan,yemek masasında tabağın altında bir el var,el başka bir cesede ait.. Bu kadar yeter merakta kalın Spoiler fazla yok. :)
Mefisto Kulübü
Mefisto KulübüTess Gerritsen · Doğan Kitap · 20213,157 okunma