Gizem - Durugörüm Serisi -
2024 113. kitabı
Okunma: 17 Ekim 2024 20:44
Durugörüm Serisinin ikinci eseri #gizem de oldukça etkili ve güzel bir kurguya sahipti . Anlatılan konu yalın bir dil ile anlatılmış olması olayların ve bulguların gözümüzde film şeridi gibi canlanmasını sağlamış . #su eserinde de ifade ettiğim gibi baş kahramanımız Mercan ile devam ediyor . Mercan'ın 6 hissi kuvvetli olması mesleğini içra etmesinde oldukça kolaylık sağlamaktadır. Ama buna rağmen onunda zorlandığı konu vardır ki Volkan ile bir bütün olamaması , sevgi ve saygı olsa bile aralarındaki problemler ikisini de yıpratmaktadır. Bunun üstesinden nasıl gelecekler işte bu kısım sizi #gizem sayfalarında bekliyor .... En son Gizem ile son bulmuştu ki Gamze ile Gizem ikisi arasındaki ilişkiyi nasıl kesfedecek . Eski erkek arkadaşı olan Yusuf 'un bir otel odasında yaşadığı sorunu nasıl çözecektir ki olayların işleyişi oldukça keyifli bir o kadar da merak uyandırarak ilerliyor . Acaba ne oldu diyerek bölüm bölüm ilerliyoruz. Tabi Su dan sonra bir görünmez arkadaşımız da bu eserde bizi bekliyor ki çözülmesi gereken olayların akışını değiştiriyor. Mercan özel biri ama o da bir insan ve duyguları , istekleri, arzuları ve hayalleri var . Bu yaşadığı zorlu ve maceralı hayatını bir de 6 . Hissi ile farkına vardığı gerçeklerle yüzleşip kendi yolunda ilerlemeye çalışıyor. Bu güzel yolculuğa Mercan ile bizde ortak olup arkadaşlığı, sevgiyi , fedakarlığı, yardımlaşmayı bir de haklı olanın yanında bulunmayı öğrenmiş olacağız . #alinti " Benim kalbimin kalkanısın sen. Sen olmazsan ben nasıl güçlü durabilirim! " Bu serüveni doruklarda samimi bir dil ile anlatmış olan sevgili yazarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. @tugbacuezgundogan hocamın kalemi daim olsun. Semra
Roman ve Aşk
GizemTuğba Cüez Gündoğan · Parana Yayınları · 202411 okunma