"Bazen istediklerimizi elde etmek için beklememiz gerekir."
********
İnceleme SPOILER içerebilir.
********
Havada Serisi 2. Kitap, James ve Bianca'nın ilişkisinin yoğun bir şekilde devamıdır. 1. kitabın sonundaki olaylardan sonra James, Bianca'yı amansızca takip eder, onu geri kazanmaya ve ilişkilerini bir sonraki seviyeye taşımaya çalışır. Tüm bunlar Bianca'yı geçmişinin, takip edilmenin, acımasız magazin dergilerinin, kötü niyetli eski kız arkadaşlarının, kölelerin, taklitçilerin ve hayranların yaklaşan tehdidine karşı korumaya çalışırken olur.
Bianca, James'in her şeyine ve temsil ettiği yaşam tarzına uyum sağlamaya çalışırken, tüm bu kindarlıkla başa çıkmaya ve ona karşı derinleşen duygularını düzenlemeye çalışır. Geçmişi güvenliğini tehlikeye atmaya ve kararlarını etkilemeye devam eder.
Bianca ne kadar direnirse James o kadar ileri gider. Her ne kadar Bianca'nın efendisi olarak statüsü ona bazı avantajlar sağlasa da onunla nasıl daha iyi pazarlık yapacağını öğrenmiş olsa da. Ancak çoğu zaman kırılganlığı ve çaresizliği onu ve ilişkilerini rahatsız eder. Kendini ortaya koymaya devam eder. Yine de aşkları sınanmaya devam eder.
Ayrıca James'in Bianca'yı kelimenin tam anlamıyla giydirmeyi (ve soymayı) kendine görev edinmesini çok sevimli buldum. Ve kıyafetleriyle uyumlu olmasını istemesi çok tatlıydı.