Puan vermedi·88 syf.····Okunma: 14 Ekim 2024 11:28 SEVGİLİ HAYAT
YAYINEVİ: CİNİUS YAYINLARI
SAYFA SAYISI: 88
PUANIM: 10/ 10
Merhabalar..
Bugün #sevgilihayat ile geldim.
Yazarın kalemine bayıldım resmen gözümde canlandı okuduğum her satır. Kısacık ama dolu doluydu resmen. Satırlarım sevgiyi yargılamak için değil. Kadın isterse başarır, önce sen kendi değerini bileceksin. Karşında ki kim olursa olsun dur demek çok önemli daha söyleyecek çok şeyim var ama yanlış anlaşılmak da istemiyorum. Hiç bir kadının kendisini böyle esdirmesine dayanamıyorum. Her istediğini başara bilecek kabiliyette ki kadınların böyle kendini bilmez hastalıklı erkekler tarafından zorbalanması vb. şeyler beni çok üzüyor. Kitabın beni böyle etkilemesinin bir diğer sebebi de bu kişilikte ki birisinin hayatından geçmiş olması belkide .
Gelelim konusuna;
Yani mezun bir hemşire olan Sevgi atandığı yere babasının desteği ile yeni evine ve düzenine alışmaya başlar . Tam bu dönem de babasını kaybeder. Bu kayıp kendisini iyice yalnız hissetmesine sebebp olur. Ruhsal olarak iyi olmayan, kendisini yalnız hisseden sevgi debresyonu atlatmaya çalışırken çevresinin tanıştırdığı birisi ile bir süre sonrs nişanlanır. Herşey çok güzeldir ve düğün tarihi yaklaşmaya başlamıştır. Sevgi, kör aşık modunda devam ederken beklemedik bir istek gelir nişanlısından ve Sevgi bunu red eder kendisine göre yanlış olduğunu dile getirir. Bu olaydan sonra araları açılır ve nişan atarlar. Sevgi tekrar debresyon evresine girer. Bir süre sonra arkadaşlarının tanıştırdığı birisi ile görüşmeye başlarlar. Herşey gayet güzeldir. Bir süre sonra nişanlanırlar ve düğün hazırlıkları başlar . Ev için alınan herşeyin yarısını sevgi yarısını nişanlısı öder. Bu durumu başta yadırgamaz Sevgi.
Ama durum hiçte Sevgi'nin gördüğü kadar masumca değildir. Büyük gün gelip çatar ve evlenirler. İlk zamanlar masal gibi geçer . Ama gel gör ki evlilik aynı şekilde devam edecek mi?
Sevgi'yi neler bekliyor?
Evlilikleri nasıl devam edecek?
Ne gibi sorunlar yaşayacaklar?
#alıntı
" Gitme vakti geldiğinde kaldığın her an ziyandır."
HAYATA HAZIR MISIN?