"Tekerlekli sandalyeye mahkûm, ellerini kullanamayan bir bireyim ancak potansiyelimi kanıtlamak için yazıyorum. İnsanlar böyle bir durumda yaptıklarımı duyunca hayrete düşüyor, bazı kimseler inanmayıp görmek istiyorlar, size bunu göstermek için burdayım. İşte bu da benim hayatım..." diyerek başlamış kitabını yazmaya Cüneyt.
Serebral Palsi hastası olup, konuşmasında güçlük olan Cüneyt çalıştığım özel eğitim kurumuna tedavi olmaya geliyor. Kitabım çıktı dediğinde ben dahil, bütün çalışanlar şaşırmıştık. Çünkü Cüneyt ellerini kullanamayacak durumda. "Nasıl yaptın, yazdın?" diye sorduğumuzda "burnum ile" cevabını almıştık. Evet Cüneyt Kalemsiz Şair'i burnuyla, telefonunun ekranına dokunarak yazmış. Hatta kitap kapağında burnu kalem olan bir insan figürü var onu da kendi tasarlamış. Cüneyt'e destek amaçlı ve merak ettiğimizden kitabını okuyacağımızı söyledik. Her ne kadar tekerlekli sandalyeye mahkûm olsa da bu mahkûmiyetinin sadece bedensel olduğunu kanıtladığı için onunla gurur duyuyorum. Başarılarının devamını diliyorum.