Ve ben iyiki doğdummm ;))))
🥳🥳🥳 Kaç yaşında olduğumu sormayın... Yaşın sayılarla alakası olmadığı yaştayım... Bazen neşeli bir çocuk, bazen yorgun bir ihtiyar var içimde.. Sese tahammül edemediğim, kalabalıktan uzaklaştığım, Etrafımdaki gereksiz insanları elediğim yaştayım.. Güneşin doğuşunu ve batışını hayranlıkla izlediğim değil de doğan güne şükrettiğim, batan güne hüzünlendiğim yaştayım... En önemlisi de herkesi kendim gibi sanmadığım yaştayım... Evet yeni yaşım; sevdiklerimi götürmeden, hayallerimi yitirmeden, iyilikten yana eksiltmeden, hayatıma güzellikler katman dileğiyle İYİKİ GELDİN!!! 🤍🥳🎉
Doğum Günüm
1 +1'leme
8,6bin Gösterim
Şimdi gördüm yeni yaşınız kutlu olsun.🌺☺️🍫 Her yaşınız sağlıklı, mutlu ve huzurlu geçsin inşallah.🥰🥰💕🎈
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim 🥰❤️🌸
1 yanıtı göster
Doğum günün kutlu olsun ablacım mutlu huzurlu nice yıllara 😊🌻🌷🪻🌹
Teşekkür ederim canım benim ☺️🌸
Yeni yaşın sana güzellikler getirsin çiçeğim iyi ki doğdun.🎈🎂🎉
Teşekkür ederim çiçeğim 🥰
Ne güzel yorumlar almışsınız Akışıma yeni düştü bu gönderi Bundan sonraki yaşlarınızda etrafa güvenle bakabildiğiniz, çocuklarınız için endişelenmediğiniz, korkusuzca yaşayabileceğiniz, mutlu olduğunuzda sizinle sevinen insanlarla birlikte yaşayacağınız, enerjinizi düşüren , sizin başınıza gelen olumsuz şeylere sevinen insanımsılardan uzak, para için insanlığından kopan primatların etrafınızda olmadığı, para derdi olmadan dilediğinizce kitap alabileceğiniz ☺️, İnsani koşullarda yasayabileceğiniz, kilo alma derdi olmadan gönlünüzce herşeyi yiyebileceğiniz, evlatlarınızın güzel günlerine şahitlik edeceğiniz, haber dinlemeye korkmadan açabileceğiniz, güzel anılar biriktirip kimsenin hakkına girmeden yaşayabileceğiniz bir ömür diliyorum... Eeee tabi sizin için olursa biz de mutlu yaşarız diye düşünüp sizinle beraber hepimize nasip olsun diyerek 😍💐💐
Nasıl güzel temennilerde bulundunuz çok ama çooooookkk teşekkür ederim 💕🥰 bu güzel duanıza amin diyerek tüm ülkem adına kabul olmasını diliyorum 🙏🥰🌸
Doğum gününüz kutlu olsun Nice mutlu yıllara...
Kendinizi ne güzel ifade etmişsiniz 👌Biraz gecikmeli de olsa bende doğum gününüzü kutlarım 😊🌺sevdiklerinizle birlikte size mutlu, huzurlu, nice güzel yaşlar dilerim💐
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim 🥰🌸
Mutlu yaşlarınız olsun. Sayfalarda kaybolabildiğiniz, okudukça benliğinizi keşfedebileceğiniz nice yıllar dilerim. 🎈
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim ☺️🌸