2024 18. kitabı
Uzun bir süre sonra geldim ama nasıl güzel bir kitap bana eşlik ediyor bir bilseniz. Nedense seviyorum aşkı ve aşkı bulmak adına atılan adımları, tabiki bu aşk günümüz aşklarıyla karıştırılmasın, öncelikle kitabımız okunmak için okunup kenara atılacak bir kitap değilçok derin duygular ve manevi derinlikleri var. Aslında nereden başlayacağımı bilemesem o uygun başlangıcı bulamasam da şiir ile uğraşan ve aşkı arayan Ömerin yolu bir anda Molla Ahmet el cezeri in Melaye Ciziriye dönüşünün sırrına ulaşma yolundaki aşk perdesini aralamaya varır. Ayrıca çeşitli aşıklara değinerek onlardan örnekler bulması ve aşkın asıl kişinin kendisi olduğunu keşfetmesi sonucuna ulaştığı kocaman ve güzel bir ruh arındırıcı kitap diyebilirim. İlk başta kitabı anlamanız için güzel bir röportaj sizleri karşılıyor kitabın içeriği ve Mela hakkında sizleri bilgi sahibi ediyor. Özü kendisine ait Vahdet-i Sırf felsefesine değinilen kitabımızda yazarımız bu konuyu daha da geçiştirip hikayelerle de tasdikleyip Mela'nın aradığı hakikat ve aşk yolunda izlediklerini ve bilinmeyenleri örneklerle işlemek istemiş ve bence gayet de başarılı bir kitap ortaya çıkarmış daha fazla uzatmak istemiyorum aslında kitapta altını çizdiğim o kadar çok alıntı varki hepsini buraya sığdıramam biliyorum o yüzden ikinci kitapta görüşmek üzere.Aşkın içinizde olduğunu ve aşkın taaa kendiniz olduğunu unutmayın!
Saf Aşk BenimÖmer Hattapoğlu · Mavi Nefes Yayın · 202413 okunma