2024 46. kitabı
İyilik Şampiyonası @yavuzyigit_ tarafından yazılmış, ilkokul öğrencilerinin severek okuyacakları, özellikle de 2 ve 3. Sınıf seviyesi için uygun değerler eğitimi kapsamında muhteşem bir eser. Sorumluluk alma, ekip olabilme, organize olma, iyiliğin insanı iyi ve değerli hissettirmesi, paylaşmanın güzelliği, empati duygusu kazanma noktasında çok güzel bir eser. Satır aralarında biz yetişkinlere de mesajlar var tabii ki... "Bana mı" kaldı, "bakarız" demeden "hadi" demek. Alıntılar: Bir şeyleri dert etmeye başlayınca insanın dünyası değişebiliyormuş. İyilik gerçekten insana huzur getiriyor. Dünyayı küçük değişikliklerle güzelleştirebiliriz. Ailecek bir şeyler yapmak beni çok mutlu etmişti. Gülümsetmekten daha büyük iyilik mi var çocuklar? Zaten tüm yardımları, iyilikleri insanları güldürmek için yapmıyor muyuz? Takım olmak, birbirinin eksiklerini tamamlamak demek. Kendin gibilerle sadece kendi potansiyelin kadar ilerlersin ama farklı karakterdeki kişilerle birbirinizin eksiklerini tamamlarsınız. Dünyada iyi insanların sayısı çok daha fazla. Ama ne yazık ki iyiler yeterince organize değil. Kötülerse az ama çok organizeler. İşte bu yüzden bize organize iyiler lazım. Organize Deliler grubunun neler yaptığına mutlaka tanıklık edin ve iyiliğin organize olarak daha çok yaygınlaştığını görmeye özellikle de şu son günlerde daha çok ihtiyacımız var. Kitaplar hep yolumuzu aydınlatsın
İyilik ŞampiyonasıYavuz Yiğit · Timaş Çocuk Yayınları · 202480 okunma