·424 syf.····Okunma: 25 Ekim 2024 15:12 Bu yazarın aşkı anlatışını seviyorum (her ne kadar çiftleri bir seçim şansına zorlasa veya geçmişten gelen hayat hikayeleriyle onları zorlasa da) aşkı, tutkuyu, sevgiyi iliklerime kadar hissediyorum. Ne yazsa okurum ve her kitabı çıktığı anda hiç tereddüt etmeden alıyorum.
Bu kitap aslında "Zamansız" kitabının ilk karakterlerinden biri olan Nate'in hikayesi. Bizim açımızdandan Nate 'in hikayesi yarım kalmıştı ve onun gibi mükemmel seven bir adamın yalnızlığı ben dahil herkesi üzmüş olmalı ki, yazar bu kitapta onu doyasıya mutlu etmiş.
Çok beğenerek, severek ve gözlerimden kalpler fışkırarak okudum kitabı. Karakterleri aşırı sevdim. Sadece Nate ve kızı ile aralarındaki müstehcen konuların normalmiş gibi gösterilmesinden rahatsız oldum. Dünyanın neresinde olursa olsun hiçbir 10 yaşındaki kız çocuğu babasının mahrem yerlerini kazayla da olsa görmemeli ve bunu çok normalmiş gibi konuşmamalı. Bu konuda yazarın sınır tanımamazlığı beni şaşırtıyor ve ayrıca hiç hoş değil. O yüzden puanımı kırdım. Ama yine kitap yazsa yine eleştirir ve yine de keyifle okurum.