Puan vermedi·464 syf.·
2024 18. kitabı
Muazzam!! Mu az zam !! M u a z z a m ! !
Düşünce
Deniz İşçileriVictor Hugo · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 20242,505 okunma
3.713 Gösterim
Şu an kitabı okumaktayım ama ilerlemekte çok güçlük çektim hocam :(( kavramlar karıştı kişiler karıştı ben mi yanlış zamanda okuyorum yoksa ağır mi geldi bilemedim. İncelemelere bakayım dedim siz oldukça beğenerek okumussunuz . Umarım ilerleyen sayfalarda o tadı bende alabilirim çünkü henüz 100. Sayfada falan bir gelişme olmadı :) sabırla okumaya devam o zaman. İncelemeniz için teşekkürler. Okuduktan sonra tekrar yorum yapacağım inşallah 👍🏻
Naçizane tavsiyem, Kişileri not alın hocam, kavramlarda da iki kere okuma yapabilirsiniz o paragrafları, öyle okumuştum, üçlemenin en doyurucu kitabı kavramlardaki bakış açısı çok zihin açıyor. Keyifli okumalar diliyorum hocam✨🍀
İncelemeye özel bir şarkı; Okuyanın derdi memlekettir, herkes farklı sevebilir memleketini nasıl sevdiği duygusu ve vicdanı ölçeğinde kişiye aittir. Sorgulanamaz. Memleket sevdalılarına… Cem Karaca- Deniz üstü köpürür. youtu.be/wmZmRxKSCtE?si=...
Bu yorum görüntülenemiyor
Muazzam muazzam muazzam… şeklindeki sözlerinizi çıkarsanız da muazzam bulduğunuz gayet iyi anlaşılıyor ve incelemeniz, incelemeyi okuyanda “kitap muazzam olmalı” yargısını oluşturuyor. Ben de okuyacağım bu eseri inş. ve sebebi siz olacaksınız.
Seni bir kere öpsem ikinin hatırı kalıyordu İki kere öpeyim desem üçün boynu bükük… Kinayeli başlık hocam. Retorik böyle Bir şey .✨keyifle okursunuz umarım✨🤲
Paylaşmış olduğunuz alıntılarınızdan sebep kitabı okuyacaklarım listesine eklemiştim zaten, incelemenizden sonra ise direkt sepete eklendi… :) kaleminize sağlık 👏
Okuduğunuz zaman eminim daha çok alıntı paylaşacaksınızdır hocam. Abartmadan söylüyorum bazı yerlerde peş peşe cümleler fikir nüvesiyle bezenmişler. Şimdiden keyifli okumalar diliyorum. Yorumuzun için ayrıca teşekkür ediyorum ✨🍀👏
Ama bu çok güzel bir inceleme olmuş. Hocam siz böyle yaparsanız ben kitap alır dururum hiçbirini okuyacak vaktim olmayacak ama 😭🥲
Çok teşekkür ederim hocam. Vakit bulunur sizin niyetiniz okumak olsun hocam ✨🍀