Kayıp kalpler birleşecek mi?
2024 23. kitabı
#okudumbitti "Hayat böyledir.Size bir şey anlatmak isterse belirli işaretler gönderir.Siz bunları anlayabilirseniz yorulmadan hedefe ulaşırsınız." Merhaba kitap dostlarım. "Hayat siz planlar yaparken başınıza gelenlerdir." der John Lennon.Bu kitabın kurgusu da bunun üzerine kurulmuş adeta,hayat sürprizlere gebe biz ne kadar plan yaparsak yapalım. @ahmetyilmazco hocamın ilk kitabı olmasına rağmen kesinlikle başarılı bir eser "Kayıp Kalp" Gerek karakter gerek yer betimlemeleri ile yazar biz okuyuculara yazlık bir sinemada film izlettiriyor adeta.Kitabın kurgusu,olayları ele alış biçimi,yazarın dili o kadar akıcı ki okurken asla sıkılmıyorsunuz. Kitabın kahramanı Azra İstanbul'da moda sektöründe çalışan,işinde başarılı ama özel iliskisinde mutsuz bir tasarımcıdır.Cenk isimli biriyle yıllardır beraberdir ve toksik bir ilişkileri vardır,Azra ayrılmak istese de bunu bir türlü beceremez.En yakın arkadaşı delidolu bir kız olan Defne'dir.Defne Azra'yı konfor alanını bir terk et,bir kabuğundan çık diyerek havalimanında unutulmuş sahipsiz kalmış eşyaların olduğu büroya götürür,istedikleri eşyayı satın alabileceklerdir.Azra kırık dökük eski bir valiz alır ve o valizden Paris'te Lucas diye birine yazılmış bir mektup ve eski bir keman çıkar.Şirket iş için Azra'yı Paris'e göndermek ister ama Azra kabul etmez başta,fakat aklına mektup ve valiz gelir,onları sahibine ulaştırmak için bu teklifi kabul eder.Lucas bir kafede çellist ve başarılı bir mimardır ve onun da uzayan bir ilişkisi vardır mutlu olmadığı. Bu yolculuk Azra'nın hem iç yolculuğu olacak,hem ona müthiş bir deneyim kazandıracak hem de aşkı yakalayacağı bir yolculuk olabilir mi? Azra ve Lucas'ın aile bağlarına,yaşadıkları zorluklara,kendilerini bulma çabalarına şahit olmak istiyorsanız bu kitabı kaçırmayın.
Kayıp KalpAhmet Yılmaz · Destek Yayınları · 2024118 okunma