Şans vermeyin
2024 13. kitabı
Okunma: 27 Ekim 2024 00:15
İlk asker kurgumdu o çok bilindik kitap ile başlamak istemedim ve Kazazadeyi seçtim siz seçmeyin Keşke wattpad'te kalsaymış, kitap olacak kadar da iyi bir yazım değildi. (kişisel görüşlerim kitabı sevenler olabilir saygım var) Kurgu güzeldi ama yazılamamıştı. 1-FAZLA ARGO ~ İlk sayfalarda beğenmiştim kitabı sonra her satırda her kelime de argo okumak çok rahatsız etmişti sayfalarca alışamamıştım şikayetçiyim bu durumdan. Küfürler bana yersiz geliyordu. Yazar bu konu hakkında açıklama yaptı kendisinin bu tarz ortamlarda bulunduğunu ve gerçekten insanların böyle olduğundan kitabına şeffaf şekilde geçirdiğini yazmıştı. Rahatsız oluyorsanız Argo bulunuyor 2~ OLAYLARIN AZ OLMASI ~ Askeri temalı bir kitap olarak asker olaylarını okumam bana az geldi. Kurgudaki işlenen Savaş daha fazla yazılmalıydı bir şeyler yakalanmalı açığa çıkması gerekirdi. Çok azdı. Yani zaten asker kurgusu askeri olay yoksa bu kitabın olayı ne? 3~ KİTABIN OLAYI TARTIŞMA~ Sürekli Sezin-Turan kavgaları okumaktan bıkkınlık geldi. Yeter dedirtiyor. Güzel güzel kitap okuyoruz pat bi anda yine bu iki karakter tartışıyor bu çok fazlaydı her sezin turan yan yana geldiğinde yaşanıyordu. İlk bölümden son bölümüne kadar birbirleri ile inatlaşma dolu bir kitap 4~ SEZİN Ve TURAN ~ Aralarında olanlar kitaba tam işlenmemişti okurken ya hangi ara bunlar böyle oldu dedirtiyordu. Tam karakterimizi seveceğim kavga ediyorlar. Sezin'in Turan hakkında ki betimlemeri de yeter dedirtti çok fazla tekrar ediyordu örnek, "bebek mezarı" ayakları için 5~ Mantık hataları vardı ya bir karakterin suikastçısı var alayda ama halen kimse sezin'in kadın olduğunu öğrenemiyorlar, ya da görevde karakterin tartışması ya sen terörist ile çatışmadasın ve cidden komutanın ile tartışmak daha mı önemli Kitap çok kopuktu güldüğüm sevdiğim yerler tabii ki oldu ama üste anlattıklarım daha baskındı ve direkt kitaptan soğutuyor ve kitabı bitirmem tam 1 ay sürdü acı verici, yeter dedirtici, artık bit diyerek elime aldığım bir kitaptı ve ben bu kitabı çok istemiştim. Tam wattpad usulü bir kitap
KazazedeŞevval Demirdöğer · Pukka Yayınları · 20241,495 okunma