·592 syf.····Okunma: 27 Ekim 2024 00:31 Kendimi savunmam gerekirse asherın kitabını sloanedan beri bekliyodum, bundan önce okuduğum o rezalet o yüzden bunu okumamı engelleyemedi.
Ve puanı savunmam gerekirse.. Savunamam. Yani nerden puan kırmam gerektiğini düşündüm baya bi süre ve bazı yerler dışında bulamadım. Şuan çok şaşkınım o yüzden. Yazarın okuduğum 3 kitabından en az birine bir puan verdikten sonra diğerine 7 vermek koyuyo bi miktar ama alıştım gibi.
Şimdii, kitap hakkındaki genel izlenimime gelirsek; yazarın yeni kitapları her seferinde bi öncekine göre biraz daha duygu içermeye başlıyo bence. Çünkü gerçekten iğrenç olan ilişkiler yazmışlığı da var ama bu kitaptaki gibi sağlıklı olanlarda var. Öpüşme kısımlarında belgesel izlermiş gibi tanımlamalar yapmasa daha güzel olacak da, hadi neyse onu da bi sonraki kitapta görürüz belki.
Duygu durumları dışında karakter derinliğini de beğendim galiba(klişe, çok çook ÇOK klişe, ama yazabilmiş yani) moivasyon konuşması kıvamıbda olan diyaloglarda fena değildi.
Ve artı olarak benim en merak ettiğim nokta olan ve bi kitabı sevmesem bile orayı okumak için sabredeceğim o nokta, yani son 100 sayfa kala olan kırılma/ayrılma kısmı. Bunun nedenini de henüz çözemedim ama cidden çok merak ediyorum bu kısımları. Bu kitapta aslında makul bi nedenden dolayı gayet olağan olarak ayrıldılar ama beklediğim verimi alamadım, çok medeniydiler. Alışık değilim olmadı bu.
Kitabın konusuyla ilgili fazla yorum yapmıcam çünkü dediğim gibi çoook klişe. Baba baskısı olan futbolcu, kariyeri bi kazayla biten balerin, abinin rakibine aşık olan kız, paparazzi draması, ölen en iyi arkadaşının suçluluk duygusunu hisseden erkek karakter falan da filan. Ama bu olayların duyusu geçmiş mi, evet diyebilirim gibi.
Okumaya gerek var mı? Hayır ama tekni olarak hangi romantiği okumaya gerek var ki zaten. Benim gibi azıcık psikotkseniz bu yazarı okumaya devam edebilirsiniz. Aşırı da tavsiye etmiyorum ama okunamaz ıyy iğrenç falan değildi.
Sayfa sayısı çok fazla. Fazla fazla. 2 saatte bitiriyorum bu yazarın kitapları genelde ama bu baya sürdü. Hoş değil. Her öpüşmede volkanlar patlamasaydı 300e inerdi bu sayı ya.
Vee son olarak yan karakterler. Önceki bi incelemem de de söylemiştim ama vuk. Vukun kitap ne zaman ya? Ciddi manada merak ediyorum, her adı geçtiğinde wiki de aratıp "ha doğru daha çıkmamıştı" olmaktan sıkıldım. Vincentten önce onunki çıkıcak sanırım. Okurum ben yani(özrdilerm)
+olarak ben vincenti en başında carinayla shiplemiştim ve çok olucaklar gibi bi vibe vermişlerdi ama her ne olduysa bi anda pat diye love interest brooklyne döndü? Tropeu da kafamda arkadaşımın abisi olarak kurmuştum m o da koçun kızına döndü. Azıcık burdan ters köşe yemiş olabilirim. Hiç hoş değil yani.