2024 65. kitabı
Okunma: 11 Ağustos 2024 15:50
Wendy Walker’ın Sakın Peşimden Gelme romanı, Molly Clarke’ın gizemli bir şekilde ortadan kayboluşunu ve kızı Nicole’ün annesini bulma çabasını konu alıyor. Bir gece aniden kaybolan Molly’nin arabası, kilometrelerce uzakta, terk edilmiş bir şekilde bulunuyor. Geride bıraktığı notta ailesinden kendisini aramamalarını istiyor, ancak işler pek de göründüğü gibi değil. Molly’nin peşine düşen kızı Nicole, annesinin son görüldüğü küçük kasabaya geri dönerek ipuçlarını takip etmeye başlıyor. Kasaba sakinleri yardım etmeye istekli görünseler de, Nicole gerçeğe yaklaştıkça kasabanın karanlık sırları ve tehlike dolu atmosferi gün yüzüne çıkıyor. Kitap, sürükleyici kurgusu ve merak uyandıran anlatımıyla beni başından sonuna kadar etkiledi. Wendy Walker’la tanışma kitabım olması sebebiyle beklentilerim yüksekti ve yazar, bu beklentileri fazlasıyla karşıladı. Gerilim sürekli yüksek bir seviyede tutulmuş ve hikâyedeki beklenmedik ters köşeler şaşırtıcıydı. Yazarın dili fazlasıyla merak uyandırıcıydı ve sizi gerim gerim gereceğinin garantisini veririm. Anlatımın akıcılığı sayesinde kitabı elimden bırakamadım; karakterlerin yaşadığı belirsizlik ve korku adeta bana da geçti. Bu tarz gerilim dolu kitapları sevenler için kesinlikle tavsiye edebileceğim bir roman.
Sakın Peşimden GelmeWendy Walker · Yabancı Yayınları · 2023329 okunma