2024 91. kitabı
Tanrı hatalarını düzeltmedikçe bu savaş son bulmayacak... . . "Şeytan töresi" dediğimiz düşüncelerin cirit attığı bir bölgedeyiz ki buralarda tarih, kavga ile yaşıt.. . . Bir gün kendi hikayenin son sözünü bana bırakma... Çünkü ben kanlı olanı seçerim.. . . Merhabalar sevgili kitap dostlarım Zerzeva'nın Gölgesinde bir Mezopotamya Polisyesine ne dersiniz? Cevabınız evetse sizi şöyle yakınıma alayım. Çünkü, aklın sınırlarını zorlayan bir maceradan bahsetmek istiyorum. Hazırsanız başlıyoruz . . Üç ceset... İkisi, sol kaşının üstünden geçip, başının arkasından çıkan mermiyle öldürüldü.. Ne olduğunu anlamadan... Bir anda... Asla yakalanamayan bir keskin nişancı atışıyla... Ve bir tanesi, zehirlenerek öldürüldü... Ummadığı bir anda... Ummadığı bir kişi tarafından... Ekibimiz için , zorlu bir mücadele başlıyor... Katili yakalamak, izine ulaşmak çok zor!.. Diyarbakır Operatif Operasyonlar Masası Amiri Baron Zegna ve ekibi elini taşın altına sokmaya başladı bile... Ancak, acısı halen taze olan Zegna 'nın karısı Simay, bir yıl önce , bir gece ansızın ortadan kaybolmuş ve cansız bedeni Havsel Bahçelerinde bir ağaca asılı bulunmuştu... Peki, bir yıl sonra ortaya çıkan bu kaosla , Simay cinayetinin bir ilgisi var mıydı? . . Diğer tarafta,Sol Invictus; Doğu Locası'nın daimî altı üyesi olan Kuzgun ,Damat,Baba, Asker, Rahip ve Ulak ... Zerzevan Kalesi'nin altında bulunan Mithra Tapınağı'ndaki ayin sonrası Mardin Havalimanı'nda özel jetlerine giderken silahlı saldırıya uğruyorlar... Ve işler tamamen içinden çıkılmaz bir hâl alıyor... Peki... . . Denge Locası neydi? Neyi amaçlıyordu? Tuğra ve Göktuğ hayatlarının ortasına bomba gibi düşen gerçeklere nasıl tepki vereceklerdi? Zagna ve ekibi işin içinden çıkabilecek miydi? Sapo Dorian ve Göge Ekibi kimdi? Ne kadar tehlikeliydi? Macera, aksiyon,gizem ve düşmeyen temposuyla, elinizden bırakamayacağınız bu güzel eser tavsiyemdir der hepinize şimdiden keyifli okumalar dilerim. Kitapla Kalın
Zerzevan'ın GölgesindeYakuphan Okut · Destek Yayınları · 202433 okunma