2024 14. kitabı
Okunma: 29 Ekim 2024 02:42
Gerçekten adı gibi bir kitap sonSUZ sonu YOK. Kitap diğer kitaplara göre daha durgundu. Hem karakterlerine yer verip hayatlarını bize sundu onların ağzıyla bölümler okuduk hemde o hayatlar bir sonuca ulaşmadı. Baş karaktetler birbirleri hakkında bu kadar az şey bilmesi beni delirtti. 2 kitap boyunca bir intikam vardı ama alınan intikam ne içindi açıklanmamış. Kitaplarda gizli olan olaylar vardır ve bir süre sonra açığa çıkar. Açığa çıkan HİÇBİR ŞEY OLMADI. Deniz ve Ece'nin hayatını biraz daha bilmek isterdim. Çakıl'ın hayatını da biraz daha okumak isterdim. Kitap sonuna dair ipuçları veriyordu ama kabullenmek istemedim. Güzel bir seriydi. Okurken beni dinlendirdi. Sonu kore dizilerinin finali gibiydi.Kitabı okurken bana verilen mesaj sevdiğini belli etmek oldu. Sevgini, ona verdiğin değerini karşıdaki bilmiyorsa hiçbir önemi kalmıyor.
SonsuzElçin Eşin · Müptela Yayınları · 202229 okunma
Sonu nasıl bitiyor anlatır mısın sonunu öğrenmeden kitap okuyamıyorum daha doğrusu korkuyorum
Sude
Sonu havada kalıyor hikayede geçen çoğu olayın nedeni açıklanmıyor. "Spoiler: ayrılıyorlar ve kötü bir nedenden dolayı tekrar karşılaşıyorlar ve bitiyor"