2024 127. kitabı
Selam.Bugün sizlere #yabanitopraklarserisinin ikinci kitabı ile geldim.Serinin ilk kitabını çok severek okumuştum. biraz yavaş başlayıp çok hızlı ilerleyip ve ters bir köşe ile bitmişti kitap.O yüzden ikinci kitabı çok merak ediyordum ve sonunda kavuştuk.Beklentimin çok üstünde çıktı kitap. İkinci kitap çok hızlı başladı,çok güzel bir şekilde ilerledi ve yine öyle bir sonla bitti ki umuyorum üçüncü kitabı çok fazla beklemeyiz.Çünkü neler olacağını çok merak ediyorum.Bu kitapta Brexley’in başına gelmeyen kalmadı neredeyse ama ona rağmen güçlü duruşu ve cesaretiyle yine çok beğendim. Tıpkı Brexley’in kafasını karıştırdığı gibi benim de kafamı karıştıran bir Warwick okudum ve çok da sevdim iyi ki okudum.Zaten ikisinin arasındaki çekim ve kıvılcım o kadar içten hissediliyor ki artık bir patlama noktası bekliyorum.Bu seri henüz okumadıysanız kesinlikle bir şans vermenizi tavsiye ederim asla pişman olmazsınız. Hem kurgu yönünden hem de yazarın anlatımı yönünden gerçekten güzel bir kitaptı. uyarımı da yapmak isterim. #konusu Birinci kitabın sonunda Brexley,Warwick tarafından büyük bir ihanete uğramıştı, bu ihanet de onun yıkılmasını sebep olmuştu.Bu ihanetle birlikte Peri Lordu Killian’ın yeniden esiri olur.Bu kez gittiği yerse lordun Sarayıdır. Burada burada esir olarak tutulduğu düşünen Brexley Killian’ın anlattıklarıyla, hem bozguna uğrar, hem de yıllarca periler hakkında bildiği şeylerin aslında çok da gerçek olmadığını keşfeder.Lordla birlikte geçirdikleri vakitte aralarındaki ilişkinin değişimine yol açar.Ancak hapis hayatından tanıdıgı bir kişi ortaya çıkar ve peri liderinden kaçmasına yardımcı olur. Bu yardımın arkasında bizim Warwick’imiz vardır. Tüm bunlar yaşanırken Brexley kendi ile ilgili de bazı sırlar öğrenir. Evine döndüğünde ise orayı artık evi gibi görmemektedir.Elinde büyüdüğü kralla aralarında uçurumlar oluşur çünkü Brexley onunla ilgili çok büyük şeyler öğrenmiş ve aslında hayatının koca bir yalan olduğunu anlamıştır.Ve yeni düşmanı onu büyüten kraldır.Artık sarayda can güvenliği yoktur ve bir an önce oradan kurtulmalıdır. Yine onu kurtaran Warwick olur. Fakat bu kez daha tehlikeli bir yola girerler. Tabii ki bu yolda onları neler bekliyor,Brexley ve Warwick arasında neler olacak hepsini kitaptan okuyabilirsiniz.
Vahşi TopraklarStacey Marie Brown · Ren Kitap · 2024103 okunma