Puan vermedi·168 syf.····Okunma: 20 Mart 2024 00:00 Latemra // Ateş Hanedanlığı // Barış Demirbaş
Selamlar serinin son kitabında bitmiş oluyor.Ama aklımda sorular kaldı.
Yeni bir maceraya katılmak üzereyken yine karşılarına Asmora çıkar ve mücadele ederler.Daha sonra Mete,Bilge,Muzaffer ve Gökçe ile bir araya geldiklerinde Gupira Pikiran onlara yeni görevlerinin nerede olduğunu söyledikten sonra onlar giderken,Muzaffer ve Gökçe onları kitabın başında beklerler.Goreve giden kahramanlarımız bu defa Adnewong olarak Muhammed'in gelmesini sağlarlar.Hep beraber Ateş Hanedanlığına giderler.Adnewong olan Muhammed dünyadaki ikizi olan Mehmet'e karşı yaşadığı kıskançlık yüzünden seçerler.Çünkü Muhammed ikizini çok kıskanır ve onu her defasında geçmek için uğraşır.Fakat birgün ailesiyle birlikte antrenörü sayesinde hatasını anlar.Kendininde çok iyi olduğu birçok şey olduğunu farkeder.Herkesten özür diler ve Mehmet'le çok daha iyi ve yakın olurlar.Şimdide Kahramanlarımızla Andromeda Galaksisinde bulunan Ernigu Gezegeninde bulunan iki kardeşin yanına giderler.Prens Separ ve Prens Mennardır.Tıpkı Muhammed'in kıskançlık krizini Prens Separ kardeşini kıskanan abidir.Kardesine ve onun geçmişteki yaptığı efsanelere inanmaz.Bu krallık için önemli olan iki efsane de kendi haklı olduğunu söyler.Ilkire mızrağı ve ateşten yeleleri olan Jirangeri olan efsane attır.Bu anlaşmazlık yüzünden kardeşiyle sorun yaşamamak için krallığından ve Norakam halkından uzaklaşır.Fakat bilmedikleri birşey vardır.Oda asırlar önce atalarının savaştığı Kral Harda onlara savaş açabilmek için ordular hazırlar.Hazırlıkları bitince yola çıkar. Tam burada yine kahramanlarımız dahil olur ve kardeşlere yardım edip bir araya getirmek için uğraşırlar.Fakat artık savaş başlamıştır.İşte o anda olanlar olur ve birçok şey yaşanır.
Nemi olur?Sizce ne olmuştur?Sizce Norakam halkına ve kardeşlere ne olmuştur?
Bu arada Sizce Asmora nerede ve ne yapıyordu?
@efsuscocuk
@efsusyayinlari