Hocam hiç mi derdiniz yok ,başınız ,bir yeriniz ağrımiyor mu ,ne bileyim ,akşam yemeginden sonra ağırlık çökmüyor mu ,işiniz gücünüz yok mu 🤣🥹
S
S
Çok teşekkür ederim hocam size de bol ve istifadeli okumalar diliyorum ✨🤲🍀
1 yanıtı göster
Hocam öncelikle maşallah... Bu durumu biraz da şuna bağlıyorum biz kadınların sanırım çalışma hayatı yanında sorumluluk aldığı ev işi mesaileri de kitap okuma hızını etkiliyor.. Erkekleri bu konuda şanşlı buluyorum.. Tabi ki tebrik ediyorum güzel verimli bir ay olmuş👌👏
Çok teşekkür ederim ✨🤲. İnşallah daha müşterek bir ortamınız olur. Siz de bol bol okursunuz dediklerinizin sadece siz özelinizde değil kadınların işleri olduğu düşünmüyorum. Keyifli okumalar diliyorum hocam ✨🍀👏
2 yanıtı göster
Hocam,uyudunuz mu,yemek yediniz mi hiç? Keyifli okumalar📚
Önceki 6 yanıtı göster
https://1000kitap.com/BURFUR Estağfirullah hocam ben eğiliyorum olur mu 🙇 teşekkür ederim ✨✨🤲
Günlük bu kadar okuyabilmek için zamandan ziyade okuma hızı da önemli diye düşünüyorum. Hızlı okuma tekniklerinden istifade ediyor musunuz? Ayrıca bu kadar okurken kitapları gerçekten zihninizin özümsediğini düşünüyor musunuz? Ben günde yüz sayfa üzeri okumaya çalışıyorum ama bir kitabı bitince de geri dönüp altını çizdiğimiz yerleri tekrar okuma vs. derken epey vaktim geçiyor ve bu süreç ne kadar ağır ilerlerse kitabı o kadar benimsediğimi düşünüyorum. Tabi burada okunan kitabın türü de önemli. Kısaca kitapları yeterince sindirme konusundaki samimi düşüncelerinizi de merak ediyorum.
İhsan CELEP
İhsan CELEP
rica ederim hocam. Keyifli okumalar ✨🍀
Hocam maşallah barekallah, tebrik ediyorum gerçekten. Sadece okumuyorsunuz,incelemeleriniz de çok güzel, kaleminiz daim olsun 👌🏻❇️ Günlük okuma serüveninizi merak ettim paylaşmayı uygun görürseniz ☺️. Belki kendi yoğunluğumuzun içine paylaştırabileceğimiz kazanımlar öğreniriz 🙏🏻✨ Tekrardan maşallah 👏🏻
Önceki 2 yanıtı göster
@__bhcftma rica ederim hocam✨ bol, keyifli ve istifadeli okumalara inşallah. Bilmukabele ✨🤲🍀
Ayy maşallah imrendim az biraz tebrikler hocam 🥹👏🏻
Çok teşekkür ederim hocam ✨🤲🍀