2024 90. kitabı
Çemberin Altında 3 • Altın Çember • Yorumum. 3,5 / 5 Altın çemberi okurken eskilere gittim. Özlemişim bu seriyi tekrardan okumayı. 2. Kitap bittiğinde intikam almadığımız için üzülmüştüm ve bir intikamın alınmasını istemiştim. Neyse ki yazar 3. Kitabı çıkarmaya karar verdi ve intikamımızı neredeyse alıyoruz bu kitapta. Kitabın sonundan sonra 4. Kitabı çok merak etmeye başladımm. Basketbol kurgusu okumayı çok severim belki de çok nadir yazıldığından. Ama çok sevsem bile bazı şeyleri söylemek istiyorum. Bu serinin bence çok uzatılmasına gerek yoktu diye düşünüyorum. 3. Kitap oldu ve intikamımız neredeyse alındı gibi... Biraz daha sayfalar devam etse 4. Kitaba gerek yoktu. Bu benim şahsi düşüncem, yazar gerekli görmüştür ve devam etmiştir ama bunları da söylemek istedim. 3. Kitabın sonu ve beklemediğim, tahmin etmediğim bir şekilde gelişen olay yüzünden 4. Kitabı baya bir merak ediyorum. Bana da 4 çıktığında alıp okumak düşüyor. Umarım hemen çıkar ve fazla beklemeyiz. Çağlar ve Hera'nın birbirlerine olan, Karım - Kocam hitaplarını sebepsiz cok sevip tatlı buldum. Çağlar & Hera , Anıl & Gizem , ve Fatih hoca ile Keremi okumayı özlemişim. Bu kurguyu özlemişim. Okumak bana çok iyi geldi, resmen eskiye döndüm diyebilirim. Yazarın kalemi sade ama çok akıcı. Bir kaç saatte yer yutarsınız kitabı, seriyi.
Çemberin Altında 3Gamze Aydeniz · Ephesus Yayınları · 202491 okunma