2024 98. kitabı
Şeytanla Anlaşma • Yorumum 3,5 /5 Kitabı büyük bir keyifle okudum. Okurken asla sıkılmayacağımız, slow burn, Asistan - Patron, huysuz x günışığı tropelarını barındıran bir kitaptı. Bu aralar tam da ihtiyacım olan şey Çıtır çerez, yazın okunucak akıcı bir kitap. Okurken aşırı eğlendiğim ve bana son süreçler de çok iyi gelen bir kitap oldu. Baş karakterler çok tatlıydıı, aralarında ki espirili iletişime bayıldımm. Aralarında oluşan ilişkinin yavaş ilerlemesini sevdim. Onları, aralarında ki ilişkiyi okumak çok keyifliydiii. Tali'yi sevdim. Onu okurken hafif sinirlendiğim kısımlar oldu ama onu da anlayabiliyorum. O kısımlar da biraz daha kendini törpüleyebilseydi keşke. Kitapta tali'nin yazdığı kitabı okumak isterdim kitap yazma detayları, sohbetleri çok hoşuma gitti. Hayes... Başta ki huysuz halinden sıyrılıp tatlı, düşünceli birine dönüşmesi. Tali'yi kıskanması, arada tatlı tatlı iltifat etmesi.. Çok güzeldi çok hoşuma gitti. Kitaplarda huysuz erkek karakterlerin, kadın karakterler sayesinde yaşadıkları "tatlı" değişimleri okumaya bayılıyorum ya, bayılıyorumm. Hepsi aynı olsa da, bin tane şöyle kurgudan koysanız sıkılmadan, büyük keyifle okurum. Tatlı ve eğlenceli, rs kurtarıcısı keyifli bir kitaptı. Şimdiden diğer karakterlerin kitaplarını okumak için sabırsızlanıyorum.
Şeytanla AnlaşmaElizabeth O'Roark · Martı Yayınları · 2024523 okunma