2024 93. kitabı
Sevgi ne kadar büyük olursa yaşanılan hayal kırıklığı da bu kadar büyük oluyordu... . . Benim kalbimin kalkanısın sen ... Sen olmazsan ben nasıl güçlü durabilirim... . . Esiriz aslında her birimiz... Kimimiz geçmişteki yaşadıklarımıza... Kimimizse yaşıyor olduğumuz şu ana... . . Merhabalar sevgili kitap dostlarım Yazarın kalemiyle tanışma kitabım olan Durugörüm serisinin ilk kitabı Su, öyle bir yerde bitmişti ki, arayı soğutmadan hemen ikinci kitaba geçiş yaptım... Serinin ikinci kitabı olan, Gizem de en az ilk kitabı gibi heyecanlı ve seriye yakışan bir sonla noktalandı... Hazırsanız başlıyoruz . . İlk kitabımızda Mercan, ev arkadaşının ve kendisinin tehlikede olduğu olaylar silsilesinin içinden çıkmayı başarmış, Volkan ile çalkantılı bir ilişkinin göbeğinde bulmuştu kendisini.. İkinci kitabımızda bu kez, Gamze ve Gizem sarmalında buluyoruz kendimizi... Peki, kim bu Gizem , Deniz dediğinizi duyar gibiyim. İlk kitapta Su için vermediğim cevabı ikinci kitapta Gizem için de vermeyeceğim efendim Çünkü, Durugörüm yeteneğine sahip Mercan için , kilit isimler tam olarak bu iki isim Peki , . . Durugörüm yeteneğine sahip olan Mercan'ın bu yeteneği neydi? Etraflarını saran tehlike sarmalından kurtulmak için yetenekleri ne kadar yardımcı olacaktı? Gizem kimdi? Hayatının altını üstüne getiren, duygularını karmakarışık eden Volkan ile , bir aşk görünüyor muydu ufukta ? Aradığımız cevaplar ve fazlası eserimizde der hepinize şimdiden keyifli okumalar dilerim.. Paranormal polisiye deneyimini kaçırmayın. Kitapla Kalın
GizemTuğba Cüez Gündoğan · Parana Yayınları · 202411 okunma