Herkese merhaba Ekim ayının son kitabı olan Steve Cavanagh'ın kaleme aldığı İşaret'le geldim. Tek kelime ile bayıldım. Dan Brown ve Stephen King'ten okuyormuşum gibi hissettiğim kitaplardan. Kitaptaki unsurlar neydi öyle okurken her bölümünü ayrı merak ettim. Yazar bize katili başlarda veriyor ama buna rağmen kitabin hiçbir büyüsü bozulmadı. Birazda tüylerim ürpererek okudum. Yazar Dan Brown ve Stephen King'ten sonra en beğendiğim yazarlar arasına girdi. ilkeryc iyi ki ben dinlemeyip almışsın. Kitabına kondum. Hadi kitabın konusundan bahsedip yorumu sonlandırayım. "İşaret," Eddie Flynn'in savunmasını üstlendiği bir cinayet davasını konu alır. Kitap, adli sistemin yozlaşmış yüzünü, suç ve adaletin sınırlarını keşfederken, bir yandan da Eddie'nin gerilim dolu mücadelesini işler. Eddie, bu davada ünlü bir aktrisin ölümünden suçlanan ve masumiyetini savunan bir adamı savunmaktadır. Ancak davada Eddie'yi bekleyen sürprizler ve gizemler, onu karanlık bir komplonun içine çeker. Kitap, Eddie Flynn’in, masum olduğuna inandığı bir müvekkilini savunmak için girdiği zorlu mücadelesini anlatır. Davada birçok şey ters giderken Eddie, çok geçmeden kendini karmaşık bir komplo ağının içinde bulur. Müvekkilinin hayatını kurtarmak için kendini tehlikeye atan Eddie, aynı zamanda gerçeği ortaya çıkararak adalet sağlamaya çalışır. Roman boyunca karakterler arasında zekice kurgulanmış oyunlar ve mahkeme salonundaki heyecan dolu sahnelerle dolu bu hikaye, okurları şaşırtıcı bir sona taşır.
"İşaret," hızlı tempolu ve sürükleyici bir yapıya sahiptir ve özellikle hukuk temalı gerilim romanlarını seven okurlara hitap etmektedir. Cavanagh, roman boyunca sürprizlerle dolu bir atmosfer yaratmış, hikayeyi akıcı bir şekilde okuyucuya sunmuştur.
İşaret