2024 20. kitabı
İdeal bir hayat, sadece hayal etmekle başlamaz, aynı zamanda eyleme geçmekle devam eder. Şimdi, hayalini kurduğun o muhteşem hayatın temellerini atmaya başlama zamanı geldi. @piril_konuk_ile_motive_bir_sen , hayat yolculuğumuzda yanımızda taşıyabileceğimiz güçlü bir rehber @piril_konuk ‘un içten anlatımı, bize her sayfada “Sen yapabilirsin!” diyen bir dost sesi gibi içimize işliyor. Kitap, hayattaki zorluklarla baş ederken kendimize güvenmemiz ve içsel gücümüzü hatırlamamız gerektiğini öğretiyor. Özellikle ‘ hayır diyebilme ‘cesareti ve şükretme alışkanlığı üzerinde duruyor; bunları kazanmanın insanı nasıl özgürleştirdiğini gösteriyor. Her ihtiyacım olduğunda tekrar açıp okumayı düşündüğüm, başucu kitabım haline geldi. Hayatını dolu dolu yaşamak ve kendinin en iyi versiyonu olmak isteyen herkes için samimi bir yol gösterici. Söz ver. Kendine şefkat göstereceğine söz ver. Sizce Hayallerimizi gerçekleştirmek için ilk adım ne olmalı?
Pırıl Konuk ile Motive Bir SenPırıl Göknur Güney Konuk · Dionysos Yayın Group · 202427 okunma