Bugün, yeni bir başlangıç, yeni umutla dolu gündür, geleceğe bakarken geçmişi affet ve özgürleş.
@piril_konuk_ile_motive_bir_sen serisinin ikinci kitabı Hayatı Kana Kana İç, içsel bir deneyim fırsatı sunuyor.
@piril_konuk , akıl ve ruh arasındaki çatışmayı öyle güzel ele almış ki, bu kitabı okurken kendi potansiyelimi yeniden keşfettim. Hataların, aslında öğrenmenin bir parçası olduğunu hatırlamak, geçmişin yüklerinden kurtulup geleceğe umutla bakmamı sağladı.
Yazarın samimi dili ve içtenliği, sayfalar arasında kaybolmama neden oldu. Her yeni günün bir armağan olduğunu düşünmek, içimde bir cesaret uyandırdı. Kendi benliğimi bulma yolunda bana çok şey kattı diyebilirim.
Kendime inanmakta zorlandığım anlarda açıp yeniden okuyabileceğim bir eser oldu. Bu kitabı, hayatının anlamını arayan ve kendini keşfetmek isteyen herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Gerçekten ilham verici bir başlangıç noktası sunuyor.
Hayat, zaman zaman bizi zorlu sınavlara tabi tutabilir. Ancak unutmamalıyız ki, ne kadar karanlık olursa olsun, her gece mutlaka bir sabaha doğar.
Şu anki hayatımız, hayalini kurduğumuz hayata ne kadar yakın?
Peki siz içsel gücünüzü keşfetmeye hazır mısınız?