YEŞİM NEHİR~MAVKA~
Selam.Bugün sizlere kalemi ile yeni tanıştığım Yeşim Nehir ‘in #mavka kitabı ile geldim.Yazarın kalemi çok akıcıydı ve kurgu gayet güzeldi.Bu sebepten de kitabı çok kısa sürede bitirdim.Aksiyonun ve sırların eksik olmadığı bir kitaptı.Güçlü bir kadın karakterimiz,baş rol diyebileceğimiz de iki erkek karakterimiz vardı.Ben özellikle Uraz’la ilgili gerçekleri öğrenmek için sabırsızlanıyorum.Çünkü Ekin Soylu’dan daha çok sevdim Uraz’ı ve daha bir elektrik aldım sanki.Aksiyonlarla başlayıp,hızla devam edip,sırlarla bir son buldu kitap ve o sondan sonra ikinci kitabın acilen gelmesi gerek diyorum ve kitabın konusuna geçiyorum.
#konusu
Şah Aladağ;küçük yaşında yüzünü bile hatırlamadığı babası tarafından Merkez denen kuruma bırakılmış ve tıpkı oradaki diğer çocuklar gibi başarılı bir ajan olarak yetiştirilmiş genç bir kadındır.İsmini bir satranç oyunundan alan Şah geçmişi ile ilgili bir çok şeyi unutmuş olsa da,işinin en iyilerinden biri olmayı başarmıştır.Şimdi kendisine yeni bir görev verilmiştir.
Yeni görevinin adı Ekin Soylu’dur.Başarılı iş adamının yıllardır üzerinde çalıştığı ve herkesten bir sır gibi sakladığı yeni projesinin ne olduğunu öğretmektir.Bunun için Ekin Soylu’nun yanına girmeli ve onun güvenini kazanmalıdır.Bu görev diğerlerinden biraz farklıdır ve bir çok kural da ihlal edilmektedir.Görev için süresi üç aydır ki bu bile kural ihlalidir.
Şah’ı bu görev için tutan kişi ise Uraz Dağdelen’dir.Türk asıllı Uluslararası şirket Dağdelen Holding’in başarılı CEO’sudur.Ve ısrarlı görev öncesi Şah ile tanışmak ister ki bu da bir kural ihlalidir.Yeni Müşteri’nin sürekli kural ihlali yapması ve Mekez’in de buna boyun eğmesi giderek Şah’ın şüphe duymasına sebep olur.
Peki ama bu yeni müşteri kimdir ve neden onun için tüm kurallar ihlal edilmektedir?
Ekin Soylu’nun yeni ürettigi herkesten sakladı projesi nedir?
Şah bu görevinde başarılı olabilecek mi? Hepsi ve daha fazlası kitapta sizleri bekliyor…