İzdüşüm Herkese merhaba! Yıllar süren yoğun bir yazım sürecinin ardından nihayet romanım sizlerle buluşmaya hazır. Bu yolculuk, yalnızca bir hikaye anlatmanın ötesinde, benim için derin bir içsel keşifti. Her satırında bambaşka duygulara, bambaşka yollara götüren; kendimle ve karakterlerimle yüzleşmemi sağlayan bir süreç yaşadım.
Bu roman, alışılmış kahraman hikayelerinden farklı. Karakterim, "iyi" olmanın ötesinde; kusurları, zaafları, yanlışları ve karanlık yanlarıyla yüzleşen bir insan. Hikayemizin merkezinde iyilikle kötülüğün sınırlarının bulanıklaştığı bir dünya var ve bu dünyada, insan doğasının karanlık köşelerinde dolanan bir yolculuğa çıkıyoruz.
Roman boyunca okuyucunun, kahramanımla birlikte kendisine dönüp bakmasını, belki de hayatta doğru bildiklerimizi yeniden sorgulamasını istedim. Çünkü hepimizin içinde gizlenen ve bazen yüzleşmekten kaçtığımız bir "öteki" var, değil mi?
Bir yazar olarak kendimle en çok sınandığım, bazen durup durup düşündüğüm ve yeniden yazmaya başladığım bir dönem oldu. Umarım romanım, sizleri de kendi hikayenizin satır aralarına götürür ve bu içsel yolculukta yalnız olmadığınızı hissettirir.
Keyifli okumalar ve tüm yorumlarınız için şimdiden teşekkürler!
İzdüşümEşref Eryılmaz · Kalan Yayınları · 202415 okunma