···Okunma: 07 Kasım 2024 15:07 Merhabalar değerli kitapseverler bugün sizlere Müjgan Çınar kaleminden Kaybolan Bedenler adlı kitabı tanıtmak istiyorum. Kitabımız 23 farklı öyküden oluşmaktadır. Öykülerin içerisinde Aslı'nın annesini huzurevine bırakacağı sırada huzurevinde kalan diğer karakterleri tanıyoruz,Faruk Bey eşi Zehra Hanım vefat ettikten sonra eşi Zehra Hanım'ın hayali olan kız öğrenci yurdu yaptırdığı anları,üç kardeşi olduğu halde kendini yanlız hisseden Alev'in yaşadıklarını,bir karakterin annesini kaybettikten sonra cenaze evinde yaşanılanları, hapishanede aynı koğuşta kalan Beşir ve Fikret'in çay eşliğinde yaptıkları sohbeti, Alzheimer hastalığı ile hayat mücadelesi veren Hülya Hanım'ın ve oğlu Selim'in hayatlarını,Deniz kızı ve balıkçı Halil arasında yaşanan imkansız aşkı,başarılı gazeteci Elif'in gizemli bir konuyu araştırır iken başına gelen olayları,Birsen ve Ahmet'in evlilik sürecini,köy hayatında doğup büyüyen Meryem'in İstanbul'a gelin gittikten sonra evde kocası tarafından defalarca şiddete maruz kaldıktan sonra ölüm ile sonlanan yaşamını,bir villada yapılan cinayeti gibi birçok öykü okuyoruz. Hangi öyküyü sevdin derseniz çok düşündüm bunu ama sanırım ayrım yapamicam çünkü tüm öyküler birbirinden güzeldi. Benim gibi öykü severlere keyifli okumalar dilerim. Yazarımızın kalemine sağlık okuyucusu bol olsun.