···Okunma: 07 Kasım 2024 00:03 Deadpool x Dracula
Wade başarılı bir görev sonrasında bitkin bir halde Londra’da bir parkta uyurken ona yaklaşan bir vampiri yakalar ve büyük macera başlar. Deadpool kendisine yaklaşan vampiri düşman sanıp delik deliş ettikten sonra ölen vampirin kendisine Dracula’dan mesaj getiren bir ulak olduğunh öğrenir (önce öldür sonra sor).
Dracula ile tanışmasından sonra pek isine sinmeyerek Deadpool’a bir görev verir. O görev de yeraltında ifritler ve vampirler arasındaki savaşa son verecek olan evliliğin gerçekleşmesi için yeraltı dünyasının kraliçesi Shiklah'ı getirmesidir. “Altı üstü Dracula’nın nişanlısını bulup getireceksin Wade yani ters giden ne olabilir ki?” demeyin yolunda giden hiçbir şey yok!
Londra’dan Ortadoğu çöllerine yapılan yolculukta Shiklah’ın tabutunu alıp Yunanistan’a geçen Deadpool rahat durmaz, hayvanat bahçesinden zebra çalıp at arabasıyla Shiklah’ın tabutunu taşır. Ya Yunanistan’da başına ne gelebilir? Derken orada da dev minotaur ile kavgaya tutuşur, ardından Hydra ve A.I.M.’i birbirine katıp MODOK’u da çıldırtıp tahtına el koyup ordan da ayrılır. Shiklah’la Paris’e gidip onunla vakit geçirdikten sonra Wade ve Dracula’nın nişanlısı arasında cilveleşmeler yaşanıyo (yoook artık) ve Deadpool aşk böceğine dönüşür.
Dracula bunu öğrenip Deadpool’un peşine adamlarını gönderir ne de olsa adamın nişanlısına göz diktin be Wade!
Ortalık birbirine girer, kırmızı paralı askerimiz Avengers’ın yapamadığını yapıp New York’u birbirine katmayı başarır.
Aksiyon, mitoloji ve fantastik öğelerle dolu manyak, Deadpool’lu süper bir hikayeydi.