2024 225. kitabı
Okunma: 07 Kasım 2024 20:36
Serinin ikinci kitabı yol kaptanı Priest abimiz hakkında 38 yaşında ve asker geçmişi var yine tüm grup gibi . İlk kitabın ana karakteri Hush mc 'nin diğer kolu ile takıldığı sırada onun yanına gidip gelirken Jenny ile tanışıyor . Döndüğünde uzaktan msj vs ile devam ediyorlar konuşmaya ama bir süre sonra Priest ilişkiyi donduruyor . Hatta Jenny aşırı üzülüyor tam açıklama bile alamıyor ve adama bayılmış tabi :P Aradan 6 ay geçmiş Jenny kendi şehrine yani Priest'in yaşadığı şehre dönmüşken Hush 'tan bir telefon alıyor . İlk kitaptan bildiğimiz çölde yok olan insan vakasından kurtulan 6 yaşında bir kız vardı Priest onu evlat edinmek istiyor . Jenny zaten devlette bu işler üzerine çalışıyor ondan yardım istenince kulübe gidiyor . Ve buradan itibaren Priest ile ilişkileri tekrar alevleniyor . Jenny bazı açıklamalar alıyor adamı affediyor ilişki adım adım kuruluyor bu arada adamın eski karısı ölmek üzere ve 3 adette çocuğu olduğunu öğreniyor . Ki bence bu büyük bomba yani birde evlat edinilen kadın bir anda dört çocuklu bir aile sahibi oluyor :D Çöldekilerin tiksinç bir tarikat olduğu ortaya çıktı şimdi o konu ile ilgili aksiyonlar olacak devam eden kitaplarda bakalım . Gruptan Butcher beni mest etti ama onun kitabına daha çok var :D Umarım güzel çıkara çünkü adam tamamen lokoko yani en sevdiğim :)))) Zaten grup genel olarak çok tatlı adamlardan oluşuyor . Şimdi gruptan Riptide gidip o tarikata sızmayı deneyecek bakalım neler olacak :D
PriestCathleen Cole · Independently published · 02 okunma