Helak olmuş bir kavim özendirilemez
2024 3. kitabı
Okunma: 08 Kasım 2024 01:36
Popüler bir kitap olduğu için okudum henüz ilk sayfalarda ağlamaktan burnum tıkandı küçük kızın başına gelen olaylar günümüzde ne yazık ki yaşanıyor .... Ama kitaptaki trans birey dikkatimi çekti. Yazar bu bireyi sevdirmek için hayatına acılar eklemiş okuyucu acıyıp seviyor , birey çok merhametli . Ruhu ve bedeni yara almış küçük kızın üzerine titriyor herkesten sakınıyor , toplum düzeninden bahsediyor ve bu düzeni bozan herkese baş kaldırıyor sanki kendisi hiç bozmuyormuş gibi. Yazar trans bir bireyi normalleştirmeye çalışmış ve sempatik bir karakter oluşturmuş. Tecavüze uğramış küçük bir kızı banyoda yıkadı küçük kız , bireyin trans olduğunu bilmiyor herkesten sakladığı bedenini ona açıyor bu normalleştirmeyi kabul etmiyor ve kınıyorum derin bir hikayenin altından bilinç altımıza fısıldıyorlar lütfen uyanın çok güzel bir kitap deyip önermeyin bu tür yazarların kitaplarını okumayın ilk ve son oldu . Emrimiz gelince oranın altını üstüne getirdik ve üzerlerine sağanak halinde, Rabbin katında işaretlenmiş taşlar yağdırdık. Böyle cezalar zalimlerin başından hiç eksik olmaz. Hûd süresi 82,83. Ayet
Ortadoğu’da Bir Çocuk - KefenŞehnaz Haşimoğlu · Lapis Kitap · 20221,317 okunma
1 +1'leme