Merhaba,
Öncelikle şunu söylemeliyim ki kitap elimde resmen süründü. Uzun zamandır hiç böyle olmamıştı. Belki sınav haftama denk geldiği içindir ama kitabın beni bunaltmasının da büyük etkisi vardı. Kitap, Jessica’nın başına bir takım olaylar gelmesi sonucu eskiden yaşadığı kasabaya geri dönmesiyle başlıyor. Jessica ve eski erkek arkadaşı Grayson sürekli birbiriyle denk gelmeleri üzerine görüşmeye başlıyorlar. Açıkçası ben aşklarının geçmişte daha güzel olduğunu günümüze kadar ise sadece Grayson’ın getirebildiğini inanıyorum, her ne kadar ikisinin de hala sevdiği yazılsa da. Jessica’nın travmaları ve korkuları çok güzel işlense de aşkını göremedim ben şahsen. O kadar çok ikilemde kalıyor ki gitmem gerekiyor diye bunalttı beni, başka bir zamanda okusaydım eğer eminim ki elimden bırakmazdım ama cidden çok sıktı Jessica’nın ikilemleri. Hele Grayson’ın kızını daha çok görmek, kitabın en başından beri Jess ile daha çok iletişimde olsunlar isterdim. O beklentiyle başlamıştım. Belki yarım bırakmasaydım ilerleyen sayfalar da daha çok görürdüm ama kısıtlı bir zamanım varken daha çok kitaba zaman ayırmak ve sıkıldıklarıma zaten olması gerekenden fazla zaman ayırmışken devam etmek istemedim. Sonuç olarak belki başka zaman devam eder ve o sefer severim.