Dark Academia severlerden özür dilerimDark Academia'ya başlangıç kitabı oldu benim için. Ama pek de iyi bir başlangıç değildi çünkü okurken her öyküde bana hitap etmeyen ve saçma gelen şeyler buldum. Genele bakınca Ontografi Profesörü, Tavşan ve Tazı, Pythia sevdiğim hikayeler oldu.
Okurken kısa notlar almıştım ve aslında puanlama da yapiyordum ama bir yerden sonra bıraktım (hiçbir hikaye tatmin etmeyince akdhsksk) Genel puanı da zorlayarak 6 veriyorum o da sınav haftası beni rahatlatan kısa öykülerinden dolayı
1000 gemi 2/5
- ne okudum simdi dedim avikcasi. Cok kisa ve ne anlatmak istiyor belli degil. yazar aslinda kitabi icin on bolum yazmis o acidan bakildiginda kabul edilebilirdi belki
Pythia 3/5
- bazı kısımları cumle yapisindan tekrar okumam gerektiği için ve hikâye biraz da karmaşık geldiği için puan kırdım. Aslinda guzel bi konusu vardi
İzin 2/5
-bunu da okurken surekli WTF?? dedim cunku her şey o kadar alakasiz ki. Bi kere sizin adamla derdiniz neydi de oldurdunuz, healy'nin ya da cowlishaw'in olayi ne, hicbir seye anlam veremedim.
Tavşan ve Tazı 3,5/5
- sonu tahmin edilebilirdi ama hikayenin atmosferini sevdiğim için diğerlerine nispeten yüksek verdim ve tüm dark academia ve gotik âlemine bi sorum var TAVŞANLARDAN NE İSTİYORSUNUZ??
X Evi 1/5
- başından sonu belliydi
Tahribat
- Cok basitti daha mistik olaylar ve gizem olmasini beklemistim
Dört Cenaze
- eğer daha karmaşık bi konusu olsaydi veya daha uzun olsaydi sevebilirdim
Bilinmeyen Hazlar
- niye boyle bi son yazarsin ki??? Tum kitabi bu dusunceyle okudum ama bu oykude daha da baskindi. O kadar sinir oldum ki...
Bertie'de Hafta Sonu
- bazı şeyler açıklığa kavuşsaydı çok güzel bi hikaye olurdu ama yine de iyiydi
Ontografi Profesörü
- keşke daha uzun olsaydı da okusaydim. Eminim ki bi roman şeklinde yazilsaydi alip okurdum konusu cok guzeldi
Phobos
- sonuna dair kafamda bazi sorular var mesela mila nasil adam olduremem derken ani fikir değişikliği yaşıyor??
Müzik
- grace'ten en basinda killanmistim zaten böyle bir şey olduğu belliydi