Yüce Zeus kimseyi reading slump denilen o çukura düşürmez umarım dostlarım. Amen.
Her neyse efenim :') Süs Bitkilerimiz erdi muradına biz çıkalım kerevetine <3
Serinin üçüncü kitabı olan Sevgim Sana Ait hala favorim zaten onun yeri sağlam. Fakat serinin son kitabı olan Nisan Yağmurları da fena değildi.
Konusu kısaca şöyle; Daisy'nin Süs Bitkilerinden emekli olabilmesi için tek seçeneği var; evlenmek. Ya babasının sağ kolu olan yakuşuklu Amerikalı Matthew ile evlenecek ya da ablasının da yardımlarıyla kendisine uygun bir eş adayı bulacak. Bunun için ise kısa bir vakti var.
Daisy tam bir kitap kurdu ve gerçek hayattan da kopuk biri aslında. Sorumluluklarından hayal dünyasına dalarak kaçıyor... (bkz: ben gibi) ehe ehe :') sonrasında Matthew ile birlikte olmak istediğine karar verince olgunlaşmaya başladığını görüyoruz. Karakterlerin olumlu şekilde değiştiğini görmeyi seviyorum :)
Matthew ise olgun, akıllı ve yakışıklı bir beyefendi. Daisy'nin babası tapıyor zaten. Matthew'un Daisy'e olan sevgisi geçmişten geliyor. Her ne kadar Daisy için ölüp bitse de ondan uzak durmaya çalışıyor. Çünkü açıklayamadığı sırları var.
Fakat gel zaman git zaman Daisy'nin tripleri ve baştan çıkarmalarına daha fazla dayanamıyor :'))
Sıkıldığım bölümler oldu ama yine de Lisa'nın dilini sevdiğim için sonunu getirdim ve iyi ki getirmişim.
Kitabın son sayfalarında Evie'nin hamile olduğuna dair Lisa bize bir ipucu verdi... yav bacım ne olurdu sanki bıcır bıcır çocukları olduğunu okusaydık incilerin mi dökülürdü :'(