Bence çok doğru zamanda okudum. Gelecek ve her şeyi bitirecek olan kitap için 2 sene beklemek gibi bir sorunum olmadı.
Bu kitabın konusuna, karakterlerin isimlerine girmeyeceğim. Spoiler vermek istemiyorum çünkü ve bence karakter isimleri de dahil her detayın kitabı okuyarak öğrenilmesi gerek.
Diğer kitaplardan daha ince ama akıcılık olarak aynı derecede bir kitaptı. Evren tam anlamıyla yaşatılmış, gelecek olanın temelleri oturtulmuştu. The Syndicater ile bizi bekleyen çok köklü bir kuruluş ve bu kuruluşun yıkılması aşaması öncesi son çift olması karakterlere ağır bir geçmiş ve yaşanmışlık katmıştı. Benim, özellikle kadın karakter olarak serinin en üzüldüğüm karakteri bu kitaptaki karakterdi.
Hem aynı yazar kaleminden çıktığını belli eden bir çift hem de her şeyiyle çok farklı bir çift vardı The Annihilator'de. Ahlaki açıdan tam anlamıyla gri bir erkek karakter ve yaşadıklarına rağmen ayakta kalmayı başarmış bir kadın karakter... En başta tutkuları çok iyiydi. Aşk noktası da keza, o kadar karakterlere özgüydü ki başka yerde okusam gözüme hoş gelmeyen sahneler burada çok anlamlıydı. İkili sahneleri, birbirleriyle olan diyalogları çok çok sevdim ben.
Her olayı ince ince işlenmiş, karakteri birbirine çok iyi bağlamıştı yazar. Son kitapta okumak istediğim çok önemli sahneler var, umarım onları da tam istediğim gibi okurum. Yine de seveceğimi biliyorum ama. Runyx ne yazsa okurum çünkü.