Kanlı Mafia Günlükleri serisinin ikinci kitabı ilki kadar kötü olmamakla birlikte ,aşırı da iyiydi diyemeyeceğim bir kitap oldu.
Bu kitapta Onur dan adını duyduğumuz Dante ile Aria’nın kuzeni Valentina’nın hikayesi anlatılıyor.Dante ve Valentina dul kalınca ikisi de evlendiriliyor.Kitabın en büyük sıkıntısı tek bakış açısıyla anlatılması.Dante ile ilgili hiçbirşey öğrenemiyoruz.Ki bu o kadar büyük bir sorun ki kendisi tam bir buzdolabı.Sürekli ne kadar soğuk,duygusuz olduğunu okuduğumuz bir karakterin kitabın sonlarına doğru aşık olmasını görmemiz ben de hiç bir inandırıcılık oluşturmadı.Karısı ile ilgili yas içinde olmasına rağmen biz neler yaşadığını anlayamadık.Sonra aşık olduğunu hissettiriyor ama onu da tam hissettirmiyor arası bir yerlerdeyiz.Duygu geçiş sıfır olarak kalıyor.Çok da öküz bir karakter sonlara doğru karısına yaptığı akıl alır gibi değildi.Özür bile dileyemedi bir türlü.Çıldırırsınız.
Valentinayı daha çok sevdim.Özellikle arkadaşı için yaptığını kitaptaki bütün çapsız adamlar yapamadı.Hepsini toplasan bir Val etmezdi.Duruşlu bir kızdı en azından,ne istediğini biliyordu.Yine iğrenç gelenekler ve kadınlara çöp davranışlar mevcuttu.Beni delirtti.Sonuç olarak çok daha iyilerini ve çok daha kötülerini okuduğum ortalama altı bir kitap diyebilirim.Bir sonraki kitabı merak ettiğim için devam edeceğim ama bu yazarı merak diyorsanız bence kesinlikle Camarro serisi ile başlayın ,bu seri tırt .
İyi okumalar