Spoiler var özetimsi oldu
2024 7. kitabı
Okunma: 30 Ekim 2024 04:09
Ay çokseldi ya Macera üstüne macera yaşadık ya bayıldım. Maceralar bitmek bilmedi gerçekten. Her bir karakterin yaşadıkları ayrı eğlenceliydi. Soluksuz bir kitaptı. Her bir anı güzeldi. Hiç sıkılmadım. Ama yinede bu koşuşturma içerisinde biraz dinlenme istemedim de değil açıkcası. . Rolfe'un odasına Celaena olarak gelip caka satması bana eski halini de ne kadar özlediğimi hatırlattı. Korsan adasındaki savaş müthiş epikti. Carranam yaptıklarında eridim ama beklediğim gibi bir sonuç çıkmadı tabii Deanna geldiği için. Lysandra'ya bir defa daha hayran kaldım. Aideon'nın atışı, Rowan da bataklıklara giderken yine öyle müthiş bir atış yapmıştı, ikisi de çok etkileyiciydi. . Maeve in anlattıkları fenaydı. 300 yıldır Rowan'ı kıvama gelmesi için bekleyip kendisine bağlanması için onu sahte bir aşk ile yıkması olsun birbirlerini eş olmalarına rağmen tanıyamamalarına şaşırmış olup ikisinin o perişan ruh halleriyle dalga geçmesi...Aelin i kırbaçlayıp sonra alıp götürmesi çok sinir bozucuydu ama beni asıl etkileyen şey Rowan nın geldiğinde Lorcan nın boğazına bıçak dayayıp karım nerede diye sormasıydı... Çok üzülmüştüm. Lorcan bile Aelin nin duruşunu gördükten sonra Maeve i çağırdığına pişman oldu. . Lorcan ile Elide ikilisinin gelişen ilişkisi çok iyiydi. Özellikle Lorcan'nın 500 yıldan fazla taşıdığı o sert kişiliği ve kan bağının getirdiği aşılmaz duvarlarının Elide'ın yanında nasıl gevşeyip değiştiğini görmek güzeldi. . Manon ile alakalı şeyleri hep yazmayı unutuyorum. (Asterin savaşa geldiğinde çok havalılardı Onüçler.) İki kraliçe el ele verip anahtarların sırrını keşfetmek için anılara yolculuk edip öğrendikleriyle bizi üzdüler. Elena'ya çok acıdım be. Artık Dorian nın yalnız olmaması beni mutlu etti, Manon onu bırakmayacaktır. Aelin götürülünce anahtarların Dorian a kalması sonrası da kendi hayatı karşılığında kiliti dövmesi gerekirse yapacağını ima edip Abraxos un sırtına atladı. . Ansel den bahsedecek çok bir şey yok kendisi gayet başarılı çorak toprakların kraliçesi olmuş ve geçmişi geçmişte bırakmıştı. Gelişi havalıydı tabi kimsenin de haberi olmayınca ekipten. . Kuzeyin Kurdu Aideon'nın "Ordularımız nerede Aelin, müttefiklerimiz?" sözlerini düşünerek dizlerinin üzerine çöküp ağlaması. Sessiz Suikastçılar (Ilias ın fey olduğunu daha önce anlamam lazımdı) ve Galan nın ordusunun gelişi, aah ah. Aelin kendisi olmadan yürüyecek bir sistem oluşturmuştu. Şekil değiştiren yerine geçecekti. Rowan kral olacaktı. Kimseden onu kurtarmalarını beklemiyordu. Zaten kiliti dövdükten sonra ölecekti. . Prens Rowan Whitethorn Galathynius, kraliçesini kurtarmak için takımıyla birlikte yola çıkmıştı. Sarah J. Maas Her kitaptan bir kitap daha çıkaracak detaylı özet yazabilirim. Seriyi yaşayan ben<3
Fırtınalar İmparatorluğuSarah J. Maas · Dex Yayınları · 20181,807 okunma
Netany Ariwolder