~ Sadece İş İlişkisi ~
2024 36. kitabı
Okunma: 13 Kasım 2024 03:58
Kızımızın ailesinden gelen tramvaları var ve tramvalarıyla baş etme yöntemi kendini işe adamak olmuş. Bir dergide yayın yönetmeni kendisi. Dergisi tamamen kadınlara yönelik bir dergi. Sadece kadınlar çalışıyor hatta bu dergi için. Derginin işlevine çok deyinemiyorum ama gerçekten çok hoşuma giden bir detaydı. Ayrıca yeri gelmişken söylemeliyim ki kitapta kadına şiddetin erkeklerin de sorunu olduğunun ve sadece kadınlarla bu işin çözülemeyeceğinin küçük detaylarla verilmesi de çok hoşuma gitti. Neyse devam ediyorum jklsöjfdsdk Kızımızın bir de rakip dergisi var ve tabiki o derginin yayın yönetmeni de erkeğimiz. Kızımız erkolardan nefret ettiği için adama da uyuz oluyor haliyle. Tabii adamımız da öyle (!) Neyse kitabın devamında bu iki rakip dergi bir sebepten birleşiyor ve ortak oluyorlar kızımızla adamımız da iş arkadaşı oluyor. Devamında da tahmin edeceğiniz üzere duygular falan filan hop aşık olmuşlar fdsjdskfdlsadjd Öncelikle kitabı kesinlikle nefretten aşka olarak görmüyorum ben. Çocukça şeyler dışında bir nefret de yoktu bence zaten fdsasdfdsasdfdm Kitap 'okuduğum için pişman değilim zevk aldım ama ikinci kez açıp okumam' bir kitaptı benim için nklşöxmjnmöönmöösn Biraz En Parlak Gün Işığı vibeını verdi ayrıca. Saçma kısımları kesinlikle vardı. Mükemmel değildi zaten ama çerezlik okuduğum için zevk verdi. Adamın ailesi falan da çok tatlıydı. Kıza karşı yaklaşımı ayrı güzeldi. Kitapta en nefret ettiğim ve puan kırmama en çok etki eden şey son 20 sf kala inanılmaz saçma bir kavga yaşanması ve yinede inanılmaz saçma bir şekilde birbirlerini affetmeleriydi. Bu kadaarrr ~
Sadece İş İlişkisiM. Stranger · 9786259850061 · 2024151 okunma
mutlu sonmu acepp